Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Ибрее÷ее.... Нещо се глАси на Криптотата
Гледам сИте накуп надоле тръгват)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай честито 10 К., някой ако иска да купува може да започва малко по малко.
На Трайдера бг махнали най-малките договори, явно бая сме ги отръскали.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Вчера и ЕС са въвели регулации, не само са влезли в сила правилата на Южна корея. Това ниво много добре го защитават обаче, явно изпише ли 10 000 не спират да купуват.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фейсбук щял да забранява всякаква реклама за крипто валути, исо-та и тем подобни. Явно са ги натиснали.
Нерегистриран (2), kypa (01-02-2018)
Досега четох мнения от форума за биткойни отпреди 2 годиниИ тогава балонът е гръмнал, копането вече било много скъпо и немало файда и те така
А цените на биткойна тогава са били към 400 долара.
И през всички години януари месец е бил лош за криптовалутите, от към статистика доста важно да се отбележе. Но при всички тези понижения забелязвам и че Етериума бавно се покачва и стопява разликата в пазарната капитализация с биткойна. Вече наистина ми се струва възможно да измести биткойн от първото място.
Въпросът е дали това е confirmation bias(твой, в подкрепа на надеждата ти за ръст на криптото) или повтарящ се модел.
Като се замислим за фундамента тогава биткойна се прилагаше за разни разплащания системата не беше толкова натоварена и транзакциите минаваха по безпроблемно и евтино, още имаше много ентусиазъм за намиране на приложение и развитие. Сега той се превърна в get rich quick scheme и фокусът се измести, има много повече конкуренти, а натоварването на системата стана прекалео голямо, съответно и транзакциите скъпи, компании които го използваха като разплащателно средство започнаха да се отказват.
Мен ме притеснява, че рипъла буквално издиша откъм обема на търговия и цена. Имам съмнения, че са го ползвали за арбитраж на корейските борси където биткойните стигаха 50% по-висока цена. С рипъла са връщали парите по евтинти борси понеже рипъла е най-бърз. Откакто забраниха на чужденци да отварят сметки и да търгуват на корейските борси всичко се срина, а Корея беше най-големият пазар на рипъл. Иначе и аз етера го смятам, че има огромни шансове да изпревари биткойна. Етера се развива, там си има един главен разработчик и той решава, а при биткойна с тази псевдодемокрация само форкове правят и нищо съществено. Все си е бавен и скъп за ползванеИ през всички години януари месец е бил лош за криптовалутите, от към статистика доста важно да се отбележе. Но при всички тези понижения забелязвам и че Етериума бавно се покачва и стопява разликата в пазарната капитализация с биткойна. Вече наистина ми се струва възможно да измести биткойн от първото място.
Гледам на криптопазара като едно цяло. Едни ще падат, други ще качват. Според мен има бъдеще за блокчейна и криптото, но не за всички. Важното е крипто пазара като цяло да върви нагоре, също както индексите на акциите сега се движат нагоре. Каквото и портфолио да направиш от акции все ще спечелиш нещо. Нещата са доста динамични и е доста рисково да вложиш само в една криптовалута.Въпросът е дали това е confirmation bias(твой, в подкрепа на надеждата ти за ръст на криптото) или повтарящ се модел.
Като се замислим за фундамента тогава биткойна се прилагаше за разни разплащания системата не беше толкова натоварена и транзакциите минаваха по безпроблемно и евтино, още имаше много ентусиазъм за намиране на приложение и развитие. Сега той се превърна в get rich quick scheme и фокусът се измести, има много повече конкуренти, а натоварването на системата стана прекалео голямо, съответно и транзакциите скъпи, компании които го използваха като разплащателно средство започнаха да се отказват.
Последна редакция от JIn : 01-02-2018 на 10:27
Биковете пуснаха цената да спадне около $9,500.
Да видим дали ще се задържи.