Цацата дето с "инвестиране" в криптовалути тепърва навлиза във финансово-мафиотските далавери как ли се чувства сега.С дълги битхойни от 18-19 000 и две седмици след туй дълги рипъли на 3.
![]()
Цацата дето с "инвестиране" в криптовалути тепърва навлиза във финансово-мафиотските далавери как ли се чувства сега.С дълги битхойни от 18-19 000 и две седмици след туй дълги рипъли на 3.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Балоните се пълнят, после издишат. Който се е хванал последен на хорото яде дървотоИли панически закрива или започва да чете библията и да се моли цените пак да тръгнат нагоре.
Тоя шиш надолу дето го направи рипъла го имаше и в обратна посока, но тогава някакъв звер от Южна Корея купи рипъли за близжо половин милиард долара. Сега най-вероятно ги е продал. Такива хора имат доста информация какво се случва и може би ще има проблеми с рипъл.
Последна редакция от JIn : 10-01-2018 на 10:14
То се разбра по пазарната капитализация, че нещо с рипъла не е наред...А и слуховете, че ще бъде добавен в coinbase явно изиграха лоша шега на криптовалутата. Етериума е много стабилен, дори при корекции пазарната му капитализация се намаля минимално. А сега има корекция, а той продължава да катери...Тая година биткойна може и така да си е в рейндж или да качи малко отгоре, така го виждам...(ако му подобрят поне технологията). А ако си говорим за балони вижте графиката на Dow Jones.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера един противник на криптовалутите говореше по една телевизия, че
при тази волативност ще е трудно хората да ги приемат за платежно средство.
Мисля, че има известно право. Няма да е приятно човек да получи заплата по 20 000,
а да харчи по 10 000 курс.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубаво е да се знае дали е банкер...Че те всички са противници на криптовалутите ама ще им се наложи да изкарат тлъстата пачка от джоба и да инвестират в криптовалути, за да не изостанат с паричките.
![]()
Не знам дали е банкер, но аз си мисля, че ако се мине изцяло към криптовалутно разплащане и тази волативност
се запази, то тогава положението никак няма да е розово. Бедна ми е фантазията какво би могло да се случи.
Не че разбирам много ама си мисля, че всяка държава ще направи криптовалута, която в началото малко ще се покачва и след това ще й задържат цената. Най-много към държавни криптовалути да се мине и цената ще бъде регулирана. В момента банките ще започнат да търсят една златна среда за рипъла, да не е прекалено скъп, за да могат хората да инвестират...
Не че разбирам много ама си мисля, че всяка държава ще направи криптовалута, която в началото малко ще се покачва и след това ще й задържат цената. Най-много към държавни криптовалути да се мине и цената ще бъде регулирана. В момента банките ще започнат да търсят една златна среда за рипъла, да не е прекалено скъп, за да могат хората да инвестират...
Щом държавите ще правят криптовалути, то те ще бъдат регулирани от Централните банки.
То и сега е такова положението. Защо са нужни тези сложни гимнастики?
За да забогатеят едни 1000 души, а други да изперат мръсни пари ли?
kypa (10-01-2018), Нерегистриран (1)
Криптовалутите в днешния им вид и ликвидност са по-близко до акциите отколкото до валутите.
Въобще тия наименования "валути", "койн" звучат по-скоро като някакъв вид сарказъм отколкото реални определения.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Да. Тя и шефката на ФЕД май така се изрази, че биткойна не е валута, а високорисков актив.
Дали всъщност е актив и какво му е покритието се чудя пък аз?