Хахахахаха товали била причината![]()
![]()
Каня се да дръпна едни пари горница от бонукса , ама не знам дали инстата ще платят или без да искат ще ми изтрият и профил и сметка и всичко![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Това за ливъриджа не е баш тъй. Моята сметка е над 1000 долара (малко над, ама все пак е отгоре) и ливъриджа си стои 1:1000.Ного пари си изкарал, затова са го намалили.Като прескочи 1000 доляра сметката максималния ливърич става 1/600. После кът я коригираш до трицифрена сума пак може да зададеш 1/1000.
![]()
Рипъла върнал малко гледам. Ама сякаш може още половин-един лев надоле и тогава да го почваме да го купуваме.
Ама то туй 1:1000 точно за биткойна не се брои. Без значение какъв ти е ливъриджа на сметката за биткойна е 1:25 или нещо подобно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck. (06-01-2018), borkooo_pz (06-01-2018), kypa (06-01-2018), Нерегистриран (6)
Над 2000$ се сменяше рамото, поне... преди година, когато ги ползвах
Вуйче Уйче е отново прафф!
https://www.instaforex.com/account_types
[2] - For deposits of less than $1,000.
Последна редакция от mck. : 06-01-2018 на 19:25
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рипъла ако тръгне да нарежда един рейдж 1.5 - 3.5 ще му смъкнем кожицата и без помпи. Само Инстата да не почнат и там да помпат спреда, че става неприятно.
Аз ливърича да съм го поглеждал сигурно 5 пъти за цялата ми трайдерска история. Единствените случаи дето да не ми стига е ако туря някаква по-едра позиция на златю или петрофф, щот там е значително по-малък от 1/600.
И да са го сменяли от Инстата, и да не са - язе трудно мога да знам.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
borkooo_pz (06-01-2018), minkov (06-01-2018), Нерегистриран (1)
Абре ся кът ви зачетох ..... та и аз си дИгнах моя на 1:500 .....
Иначе си джитках на 1:200![]()
borkooo_pz (06-01-2018), kypa (06-01-2018), minkov (06-01-2018)
Хайде малко, че ви мързи да четете. Ти лично ма многууууууууу ме учуди. Сюрозно. От три месеца обяснявам, че най-важната котировка на алтовете е срещу Коня, а всички си пипате пи..ките. И не схващате.Рипъла ако тръгне да нарежда един рейдж 1.5 - 3.5 ще му смъкнем кожицата и без помпи. Само Инстата да не почнат и там да помпат спреда, че става неприятно.
Аз ливърича да съм го поглеждал сигурно 5 пъти за цялата ми трайдерска история. Единствените случаи дето да не ми стига е ако туря някаква по-едра позиция на златю или петрофф, щот там е значително по-малък от 1/600.
И да са го сменяли от Инстата, и да не са - язе трудно мога да знам.![]()
![]()
Най-важната ако обръщаме от едно кон в друго кон, ако жулим на Инстата с Бонбонукса най-важното е каквото има на платформата.
Те сега покрай фютчерсите би трябвало доста да качат останалите криптовалути срещу битхойна, щот реално битхойна се обезценява от ефективно допълнително предлагане.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
КинО (06-01-2018), Нерегистриран (2)
То хубаво, че го пише в условията, ама явно не го спазват, щото моята сметка в момента в 1134 долара и се с ливъридж 1:1000, ама тя все около това число се движи от години и винаги си е била 1:1000Над 2000$ се сменяше рамото, поне... преди година, когато ги ползвах
Вуйче Уйче е отново прафф!
https://www.instaforex.com/account_types
[2] - For deposits of less than $1,000.
Яз не обръщам особено внимание на кредитното рамо.........старая се да играя с възможно най малък обем на големите фреймове.......битовизма ми налага ограничения във времето което отделям за форексо и това се отрязйва положително на печалбите ми.....................
kypa (07-01-2018)