Мисля че като стане няколко трилиона няма да могат да правят такива манипулации.Те тез милиарди дето ги пишат всъщност съществуват само докато някой не реши да потърси някаква сравнително голяма част от тях. "Бързо дошли, бързо отишли" де вика народа.
То всичките финансови пазари са тъй де. И самите пари даже по горе-долу същия начин приемат някаква стойност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (03-01-2018), JIn (03-01-2018), Нерегистриран (2), kypa (03-01-2018)
Новите играчи няма да могат, ама старите които са били в началото и са накупили много шиткойни за жълти стинки ще могат да бутват кочината. Ако 1000-та човека държащи 40% от биткойните ги шитнат на пазара какво мислиш, че ще стане![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (03-01-2018), Нерегистриран (7), kypa (03-01-2018), Kamenitsa (03-01-2018)
Що да не могат? Виж другите пазари вече са трилиони и могат.Те точно с такива манипулации стават трилионите всъщност.
15-20 бамки притежават 80% от пазара, включително акциите си една на друга. Пазаря общо на 500 трилиона последно видях да го бяха сметнали, вече сигурно са двойно.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Kamenitsa (03-01-2018), REDA (03-01-2018), Нерегистриран (2), звездоброец (03-01-2018), JIn (03-01-2018), Skp (03-01-2018)
Днеска камето обикаляше баМките и всички казаха едно и също, че няма да разрешат да се купува криптовалута от чужда борса. В Англия става, в България не. Едните ще стават богати, другите цял живот ще бъдат овце.
Та реших да си ползвам английската сметка и да не се занимавам повече с български банки.
REDA (03-01-2018), Skp (03-01-2018), звездоброец (03-01-2018), JIn (03-01-2018), Нерегистриран (2), kypa (03-01-2018)
Люксембург и Германия също са ти опции засега.......................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нерегистриран (2), kypa (03-01-2018)
То аз имам и американска опция, за мен не е никакъв проблем. Въпроса е защо всички българи да нямат опция да купуват и да извършват свободна търговия? Това последното мисля, че го има в Конституцията.
звездоброец (03-01-2018), JIn (03-01-2018), kypa (03-01-2018), Нерегистриран (1)
То у софето имало нещо новаторско ... ама как му беше името, ей за тез цели, ей сега ще го намеря
https://paynetics.digital/
Последна редакция от mck. : 03-01-2018 на 13:44
Нерегистриран (2), kypa (03-01-2018)
Аз още верификация в Битстампа не съм направил, ама то кът не може да се депозира, няма и да правя..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
kypa (03-01-2018), Нерегистриран (4)
И аз обиколих и ме изгониха, но в ДСК бабето каза, че може. Сега ще им звъня на съпорта, дано не ме е излъгала, че превода е 50 кинта, а не го връщат, ако ти спрат превдоаДнеска камето обикаляше баМките и всички казаха едно и също, че няма да разрешат да се купува криптовалута от чужда борса. В Англия става, в България не. Едните ще стават богати, другите цял живот ще бъдат овце.
Та реших да си ползвам английската сметка и да не се занимавам повече с български банки.
------------------------
Излъгала ме е, сега се обадих на телефоните на ДСК, момичето пита шефовете и каза НЕ. Сега трябва да ходя да си закривам сметката
Последна редакция от JIn : 03-01-2018 на 14:03
kypa (03-01-2018), звездоброец (03-01-2018)
Кой и защо ще го спира този превод? А ако не бъде осъществен трансфера, нормално е да не възстановят таксата, при мен вече е случвало с ДСК с банков превод. Така че таксата за международен превод първо трябва да се прежали, едва тогава да се търси борса !50 кинта, а не го връщат, ако ти спрат превдоа
kypa (03-01-2018)