Охоо какъв хубав бар е отпрал нагоре Биткойна, от 50 средна и от трендлиния,бие върховете и на предишните три бара за мен това означава че е време за дълги.
Охоо какъв хубав бар е отпрал нагоре Биткойна, от 50 средна и от трендлиния,бие върховете и на предишните три бара за мен това означава че е време за дълги.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги, кои банки позволяват да се купуват криптовалути, че днес от ПИБ ми отказаха и смятам просто да си закрия сметката там. Разбира се има и бели държави като Англия където нямах проблем с банката, но искам да разбера дали има български банки, които позволяват купуването на криптовалути? Мерси предварително.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (02-01-2018), JIn (03-01-2018), kypa (03-01-2018), звездоброец (03-01-2018)
https://hash.bg/forum/topic/925-%D0%...3%D1%82%D0%B8/Колеги, кои банки позволяват да се купуват криптовалути, че днес от ПИБ ми отказаха и смятам просто да си закрия сметката там. Разбира се има и бели държави като Англия където нямах проблем с банката, но искам да разбера дали има български банки, които позволяват купуването на криптовалути? Мерси предварително.
Публикувано 25 Май, 2017
От известно време се опитвам безуспешно да преведа пари на Kraken или Coinbase с цел да си купя криптовалути. Всички български банки, през които пробвах да направя превод ми създават проблеми. Резултатът до сега е следния:
1. Булбанк и ПИБ онлайн банкирането ми дава съобщение "Невалиден IBAN", когато се опитах да преведа на Kraken или на Coinbase.
2. Когато пробвах да направя превод през онлайн банкирането на Сибанк, ми се обадиха и казаха, че ще канцелират превода, защото "не работели с биткойн"
3. Обадих се на Прокредит банк и ги питах дали ако отворя сметка при тях ще мога да правя преводи към сайтове за обмяна на криптовалути. Отговориха ми, че и те не работели с Биткойн и не можело.
-----------------------------
Отговорено 19 Декември, 2017
ДСК->КРАКЕН->ДСК както и Райфайзен->Кракен->Райфайзен, работи ежедневно, без забавяния/проблеми
,превод кьм Обб от 2 различни борси мина без проблем.Но ме предупредиха,че за превод над 100000 ще ме привикват да обяснявам за произход на парите
обб и дск са с най-скъпи такси, цкб сравнително ок, прокредит най-ефтино, като цяло даже за всичко май прокредит имат най-изгодните условия.
превод над 100 000 влиза и в полезрението на НАП, най-добре за 24ч не превишавай 4999лв и 9999лв за седмица!
Последна редакция от JIn : 03-01-2018 на 00:20
Много децентрализирано ми изглежда всичко![]()
И анонимно!
Анонимно дръжкицялата блокчейн верига може да се проследи кой и кога е пратил транзакция. Като се навърже с трафичните данни, кой и кога ползвал въпросен ИП адрес анонимността ти отива на кино
Битият кон е тотално разчекнат от службите, кибернинджите масово минават на монеро, верге и зеткойни
kypa (03-01-2018), звездоброец (03-01-2018), Нерегистриран (2)
Т.е. време е балона на биткойна да се пукне, ако наистина всички решат да се прехвърлят към други криптовалути.Анонимно дръжкицялата блокчейн верига може да се проследи кой и кога е пратил транзакция. Като се навърже с трафичните данни, кой и кога ползвал въпросен ИП адрес анонимността ти отива на кино
Битият кон е тотално разчекнат от службите, кибернинджите масово минават на монеро, верге и зеткойни
Кибер престъпниците направиха биткойна популярен. В началото бяха даркмаркетите продащаващи наркотици, оръжие и каквото се сетиш за "непроследимата" криптовалута биткойн. Ако следиш новините ще видиш, че доста народ беше арестуван и пратен по затворите, а битияткон въобще НЕ Е АНОНИМЕН. По-злепо конфискуваните битиконе и тяхната история от транзакции издириха техните авери и контрагенти и цялата им криминална кариера. В момента битияткон го крепят копачите които дадоха пари за копачки, джорджановците които сляпо вярват във вълшебната монета и вълците-спекуланти които гледат да искарат повече пари докато могат.
Kamenitsa (03-01-2018), kypa (03-01-2018), Нерегистриран (4), звездоброец (03-01-2018)
Не че инвестирам в биткойн или ме кефи толкова ама това прехвърляне от биткойн в други криптовалути къде го гледате? Аз преди 2 седмици гледах, че пазарната капитализация на всички криптовалути е 550 млрд, сега е 700млрд. Тоест всеки си държи позициите и постоянно идват нови инвестиции към всички криптовалути.
kypa (03-01-2018), JIn (03-01-2018), звездоброец (03-01-2018)
Така се помпа балонаКупуват не защото ще ги използват, а защото очакват да поскъпнат. Който се хване на хорото, веднага щом направи над 100% да си извади поне първоначалната инвестиция и да продължи да трейдва с другите пари. Та и да гръмне балона внезапно и страшно поне да не загубиш първоначалната инвестиция
kypa (03-01-2018), звездоброец (03-01-2018)
Те тез милиарди дето ги пишат всъщност съществуват само докато някой не реши да потърси някаква сравнително голяма част от тях. "Бързо дошли, бързо отишли" де вика народа.
То всичките финансови пазари са тъй де. И самите пари даже по горе-долу същия начин приемат някаква стойност.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.