е не ти направо ме довърши
досега такава пирфектна стратегия не бях чувала
биткойна обаче е по средата на монитора в момента
Trust Me, I'm an "Engineer"
Spekulanta (01-01-2018), Skp (01-01-2018), kypa (02-01-2018), Нерегистриран (1)
Аз мисля че сега , както каза @@@@@@
Цената сега е по средата и не трябва да се пипа само гледане и това е
Или да се играе бридж
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не слагам всички криптовалути под общ знаменател. Става въпрос за биткойн, а той има доста съмнителен потенциал за печалба. Бавен и скъп за ползване, скъп за закупуване, имащ достатъчно конкуренти предлагащи много по-добри скорости на транцакция и цена. Ако беше единствената криптовалута щях да се съглася с теб, че има потенциал. Но не е единствен по рода си. Биткойн загуби всички качества които имаше и които го движеха през годините, не говоря само за скорост и цена на транзакция, ами и за анонимност и че беше единствен по рода си.
И ОТНОВО ДА ПОВТОРЯ, ЧЕ НЕ СЪМ ПРОТИВНИК НА КРИПТОВАЛУТИТЕ. И на биткойн не съм противник, просто го смятам за бита карта. Не случайно рипъл вече е втора криптовалута по пазарна капитализация. Биткойн има сериозни концептуални проблеми които немогат да бъдат решени с просто увеличаване на блоковете защото и то си има цена и недостатъци и създава нови проблеми. Ако биткойн общността успее да го промени и да го върне отново в играта има шанс за добро бъдеще. Но засега виждам чашата на биткойн като полупразна, а на рипъл като полупълна .
хаха да казваш бита карта на бъдещето без ти да имаш участие в изграждането му е не смешно а трагично.относно този ти цитат -Но засега виждам чашата на биткойн като полупразна, а на рипъл като полупълна . ......видението ти показва че се абсолютно еднакви освен в очите на купувачите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига сте ги погребрали криптовалутите.
Всяка си има някакъвпотенциал.
Рипъла има всички шансове да стане любимец на институциите и вероятно точно по тази причина поскъпва, а биткойна ще си остане любимец на тези които не обичат институциите (основно банките) и има място и за двете.
Етера също си има потенциал, но той вероятно ще остане предпочитан от любителите на колективните форми на живот.
Разните форкове на биткойна определено не се развиват перфектно и точно те вероятно ще си заминат от пазара.
То е като при колите.
Вярно, че мерцедес е по-хубав от повечето други коли, но това не значи, че ще остане само той на пазара. И другите производители си имат фенове и продължават да си съществуват.
Битият кон го харесват само Джорджановците понеже е виртуална монета която всеки ден увеличава цената сиА крипто анархистите дето не обичат банките отдавна недолюбват битияткон понеже не предлага никаква анонимност,нито бързина, нито евтина цена на транзакция. Да, със сигурност ще останат фенове на битият кон, но въобще няма да е силата която е в момента.
Криптопазарът сега ми напомня на имотният бум 2002 - 2007, когато се купуваше каквото и да е стига да е недвижима собственост- Като гръмна балонът и им дойде акълът на купувачите да търсят стойност, качесто на строителството, инфраструктура, транспорт и тн. С криптопроектите ще е същото. В момента върви едно наместване на пластовете и най-добриятн ще спечели. Както фейсбук навремето изпревари myspace.com.
Последна редакция от JIn : 01-01-2018 на 22:31
Dogecoin $994 206 323,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,![]()
Самата ти мисъл, че някой може да харесва или не харесва една валута (няма значение крипто или обикновена) е малко странна.Битият кон го харесват само Джорджановците понеже е виртуална монета която всеки ден увеличава цената сиА крипто анархистите дето не обичат банките отдавна недолюбват битияткон понеже не предлага никаква анонимност,нито бързина, нито евтина цена на транзакция. Да, със сигурност ще останат фенове на битият кон, но въобще няма да е силата която е в момента.
Криптопазарът сега ми напомня на имотният бум 2002 - 2007, когато се купуваше каквото и да е стига да е недвижима собственост- Като гръмна балонът и им дойде акълът на купувачите да търсят стойност, качесто на строителството, инфраструктура, транспорт и тн. С криптопроектите ще е същото. В момента върви едно наместване на пластовете и най-добриятн ще спечели. Както фейсбук навремето изпревари myspace.com.
Обикновено човек ползва една или друга валута, защото точно тя му трябва.
Аз например много харесвам австралийските банкноти, ама имам само 2-3 и ги държа с колекционерска цел. Въпреки, че много ми харесват не си купивам много, щото нямам никаква идея какво и на кой мога да платя с тях.
Левовете хич не ми харесват, ама от тях имам най-много, щото на повечето места дето плащам точно левове ми искат.
Та искам да ти кажа, че дали са джорджановци или не незнам, ама всеки който купува и притежава някакво крипто сигурно го прави, защото му се струва, че ще има някаква далавера от притежанието, а не щото му харесва или не.
Та в този ред на мисли не е корктно да се лепят такива етикети като джорджановци на хора които имат различно от твоето виждане за инвестиция.
Казвам ти го като човек който не притежава и едно сатоши даже, нито каквото и да е друго крипто.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Проблемът на битияткон е, че го купуват не защото им трябва да го ползват, а защото е вълшебен и цената му се увеличава всеки денВиж актуалните цени за преводите, ако не искаш да чакаш 18 часа ще си платиш едно 10 евро и готово. Ако правиш превод за 10 000 евро, 10 евро не са проблем. Но, ако пазаруваш от интернет магазин или правиш малки преводи по 100 евро, тези 10 евро вече ти струват повече и от банков превод. Кажи ми САМО ЕДНО КАЧЕСТВО на битияткон което е уникално за него и много добро и повече няма да говоря против джорджановците.
Сигурно е супер бърз за преводи ?
Сигурно е с безплатни транзакции ?
Сигурно е анонимен и те пази от лошото правителство ?
Сигурно го приемат навсякъде за разплащане![]()
Непознавам човек който си купува битиконе, за да ги използва защото са супер непрактични и неизползваеми освен, за да си купиш друго крипто. Битиконе си купуват джорджановци понеже битияткон ще стане поне 1 милион, така е предрекъл некой си. И има една част които търгуват битите коне просто защото могат да вземат от парите на джорджановците. Аз битият кон не го харесвам и повече няма да говоря за Джорджановци, за да няма обидени. Казах го на майтап, без лоши чувства, но щом го приемате негативно спирам.
Последна редакция от JIn : 02-01-2018 на 11:40