А кво да правя с "Дашовете" и "Догитата"?НЯМА такива, всички монети са изкопани предварително. А сега само се пускат в обръщание от собственика с размер до 1 милиарда на месец. Така се гарантира и някаква стабилност. Стабилност която за биткойн и илюзия и мечта. Да не говоря за скорост и себестойност на разплащане. За разплащане се унищожава една хилядна от риплито. Доста по-различно е от биткойн, има си и недостатъци, но за почтенни хора които не се занимават с терориръм, наркотици и всякаква друга нелегална дейност не важат.
Ако те е страх, че жена ти може да ти вземе парите след развода или по някакви други причини търсиш анонимност ползвай монеро, верге или зеткеш или някоя друга криптомонета скриваща кореспондентите по сделката. Биткойн не е подходящ дори и с анонимайзер.Май не си наясно.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами нормално е да вземат позиция .....финансовото министерство на Индия нарича Криптовалутите Понци Схема..
внимателската с дългите..
https://www.reuters.com/article/us-i...-idUSKBN1EN0FB
После да не им ревът милиарди индийци, да си искат кинтите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виждам, че си с наясно масовите арести. Дадох ти го за проба. Него го разкриха отдавна. Че не е точно анонимен.От близо 1400 криптошита, ако тръгна да изброявам всяка монета с претенции за анонимност нема да ми стигне място. Истината е, че нито една не ти дава 100% анонимност. Най-много да скрият кореспондентите и размера на сделката, ама ип-адреси винаги остават. Тор се следи много изкъсо и периодично правят масови арести на тарикати дето си мислят за анонимни. И точно ДАШ да даваш за пример не е най-удачно, за догитата не знам нищо.За Догито, няма да ти обяснявам.
![]()
Ми ще видим. Има нова концепция. За намаляване на количеството.
Ма за алтовете се разсъждава не в долари, а в сатошита.
Кой и каквото да говори, вече има Пазар, извън фиатите. Спрямо Биткойна.
Пък нека си има проблеми в България. В САЩ и Щвейцария няма.![]()
![]()
Е то във България какво и кой няма проблеми ....![]()
Аз пък кът нямам пари по- нямам проблеми, кът имам все успявам да се забърквам в някакви.
В тоз ред на мисли откак съм се писал трайдер проблемите ми почти изчезнаха.
Тоз гап на Инста дето го има на Бъдни Вечер по другите брокери има ли го? Дали може да се разглежда кът подкрепа, щот гледам КУРсо се мъчи да го избягва нещо?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Няма го този гап. Тогва инстата просто спря котировките за няколко часа и затова има гап там на нейната графикаАз пък кът нямам пари по- нямам проблеми, кът имам все успявам да се забърквам в някакви.
В тоз ред на мисли откак съм се писал трайдер проблемите ми почти изчезнаха.
Тоз гап на Инста дето го има на Бъдни Вечер по другите брокери има ли го? Дали може да се разглежда кът подкрепа, щот гледам КУРсо се мъчи да го избягва нещо?
kypa (30-12-2017)