Някой има ли регистрация в Битфинекс,
искат ми някакъв инвитейшън код, някой може ли да помогне?
Някой има ли регистрация в Битфинекс,
искат ми някакъв инвитейшън код, някой може ли да помогне?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Минков, мани тва ..... ми те даже май не са конфискувани .....
Щото престъплението още не е доказано![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някой може ли да ми обясни следното - примерно имам 1 биткойн в jaxx портфейл и реша, че искам да го продам. Тоест да обърна биткойна в евро/долара/лева....едно от трите. Как става това, ако не съм на никоя борса, а просто са ми пратили биткойна? Трябва ли да имам някаква специална карта където биткойна да го обърна в лева в някой банкомат?
kypa (20-12-2017)
Skp, на теб затвориха ли ти позициите, мисля че и ти имаше или се бъркам?
kypa (20-12-2017)
Пфу. Хайде отначало.
Биричката ме ядоса, защото ако е взал Биткойни, значи знае какво е адрес.
Регистрираме/ сваляме/ някъде си портфейл. Портфейла означава, грубо казано, защитен биткойн адрес.
Така. Но той е празен и не знаем адреса
Това е примерен адрес, взет току що от Блокчейн:
1JBNHX6qmkgw8qgNq8QxqR4JR83DEtMTnC
Нашия адрес си го намираме с опцията "депозит". Генерираме. Записваме го на текстови файл. Идеята е, че без частните ключове не може никой друг да го ползва, освен нас. Това в друга тема.
Значи вече имаме Биткойн адрес, натъпкан с койни.
Отиваме на първия чейндж, и с този биткойн адрес и Скрила си правим определената смяна.
Естествено добре е "Великия" Джакс, да е отворен. За да потвърдим транзакцията. Преди ставаше за минути. Сега чувам, за дни . Лошо.
П.П. Представете си Биткойн адреса, като Ай-Бан.Той си е точно това. Но съдържа и паролите в себе си.
Ключовете.
Последна редакция от Skp : 19-12-2017 на 22:44
Забравих да кажа. По-лесно е :
В портфейла, отваряме опцията теглене.
Седи чакаща.
Отваряме чейнджа.
Задаваме количество.
Метод на плащане: Скрил, карта, Българска баММММММММММка.
Дават ни Биткойн адрес, за плащане.
Копваме го в портфейла. На отворената опция "теглене".
Потвърждаваме тегленето.
Ииии чакаме, чакаме.
Или отиваме в Блокчейна.![]()
kypa (20-12-2017)
Skp излишно влагаш труд. До тук бяха криптовалутите. Така наречените криптовалути, защото
това е всичко друго, но не и валута. Който спечелил спечелил, който си поиграл поиграл.![]()
kypa (20-12-2017)
еми факт вече е под 17 000
така че го свалят доста рязко
не знам каква е причината
Trust Me, I'm an "Engineer"
kypa (20-12-2017), Нерегистриран (1)
Не разбирам защо купуват бит койни след като тренда е низходящ?
В момента късите са повече от дългите но по крипто борсите е пълно с покупки?!
army dad