А при мен маржина бе 3888.$€$€$€........нащеска бях правил добавки от дъното.........мам си джейз.......!!!!....................Някакви ненормални работи стават с Инстафорекс. Първо събота и неделя не можеше да се търгува Litecoin, Ripple, обаче и днес не може, а имам отворени сделки. След това днес пуснах Биткойн и какво да видя:
Май ще ме откажат да търгувам тея криптота. Освен таксата, суапа и огромния спред, сега и това с марджина.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И не ми дава да си затворя позициите при риплето и лайткойна....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има някакъв технически проблем, свържете се с чата, за да ви ги затвовят служебно, ако се налага.И не ми дава да си затворя позициите при риплето и лайткойна....
Трябва и телефонна парола мисля...
lyubo (18-12-2017)
До колкото знам на Варчев и традер също не става да се търгуват криптовалути...дано в инстата да не е поради някоя друга причина.
Ако поискам да ми ги затворят на коя цена ще бъдат затворени. На последната налична в Инстата или в сегашната?
Не съм се съобразил, че Биткойна са променили марджина. Преди беше много малък, затова останах изненадан. Биткойна ги затворих, ама лайткойна нищо не мога да направя.
При мене на бонусарката маржина си е направо 1:1 - тоест трябва да си гарантирам позицията с пълната нейна стойност в биткойни. При това положение по-добре да отивам да търгувам на някоя криптоборса - там поне има някакъв малък маржин.
Ето параметрите, с които е настроен сървъра на инстата за биткойна:
Margin Init - 0.00
Margin Maintenance - 0.00
Margin Hedged - 0.25 USD
Margin Required - 18640.00 USD и това число се променя с промяната на курса.
Това е положението с нашите "любими" брокери - добрички са само ако клиентите си губят парите. Ако обаче случайно започнат да печелят, нашите брокерчета няма да им мигне окото да ни отрежат главата хей така без предупреждение. Някой от вас получи ли предупреждение, че ще сменят маржина? Щото този номер с намаляване на маржина със сигурност е довел до фалита на немалък брой клиенти на инстата.
Как за в бъдеще да вярваме, че същия курвенски номер няма да го направят и при друга валутна двойка, и така да ни фалират всички?
Пиша го още веднъж с червено и с големи букви - НАМАЛЯВАНЕТО НА МАРЖИНА Е КУРВЕНСКИ НОМЕР !!!
Последна редакция от Mateev : 18-12-2017 на 16:16
От Инстата не съм получавал имейл, но от други брокери съм получавал предупреждения.
Тези изисквания да не са от тази сутрин............а как да изляза от позиции при лайткойна и риплето............там ми е блокиран марджин и не мога да си го освободя.........!!!!.........
kypa (19-12-2017)
Явно трябва да пишем на съпорта да ги махнат позициите. Много жалко, тъй като нямам си и на идея на каква цена ще бъдат затворени.
Ето един анализ за лайткойна от мен
https://www.tradingview.com/chart/LT...Y-Buy-LTC-USD/
Писах на съпорта. Казаха ми, че по всяко време могат да ми затворят която сделка искам, но цената ще е последната, която е показана в инстафорекс. От една страна е добре, може да изчакам да видя цената как върви и ако има нещо ще пожелая да ги затворя, но от друга може и да стане страшно за акаунта при един рязък спад и отваряне на пазара.