Аз тряа ги питам мойте .....Ма не я вземат съществуващите баМки. Това е проблема. И е толкова минимална, че е смешна.
Такса за поддържАне на фирмена баМкова сметка 6 евра. Че ползвам хартиена фактура, още 6 евра. Кво поддържат? Да не ми правят с....ки? Хайде, улевУ.
----------
Доскоро, нямаше и такса. За Биткойн транзакции. Но я въведоха, за да стимулират миньорите. Че цената беше ниска.
Че ми зимат секи месец такса за ВИП .....
Да не е туй маркираното да е включено .....
Па 10 гОдин да не съм го ползвал![]()
Последна редакция от КинО : 07-12-2017 на 21:43
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обикновенно след такова надуване има и бързо падане.....въпроса е да вържат колкото се може повече балъци да си вложат парите ......в очакване да се вдигне още повече....
Коню пак пада,ама не му влизам на къси,позакъснял съм ,но ще дебна кога свърши падането да се включа на дълги.
Да ви кажа за курвенския номер, който преди малко ми го изигра Инстата. Имах някаква дребна позицийка по биткойна, която все още беше на печалба след падането през нощта. Реших да я затворя, и получих Requote. Съгласих се с него, но в отговор получих ново Requote. Съгласих се и с него, но пак получих Requote. И така буквално като шевна машина получих 8 Requote-та за период по-малък от 1 секунда, преди да ми затвори позицията по крайно неизгодна цена. На практика при цена от 14886.60 те ми затвориха позицията на 14869.60. Тоест най-нагло ми откраднаха 17 долара. Представям си какви широкомащабни кражби се извършват в момента от клиентите с по-едри позиции по биткойна.
Та ето с какъв брокер всички ние си имаме вземане-даване. Не съм за 17-те долара, но ми е малко обидно, че си направиха такава ЯВНА ПОДИГРАВКА с мене.
Само за справка - в условията им за търговия пише, че когато се върне Requote, трейдера има 3 секунди време да вземе решение дали е съгласен с новата цена или не. Да, ама не - аз отговарях за 1 десета от секундата и въпреки това получих серия от 8 последователни Requote-та. Всичко е логнато от клиентския ми терминал, и в момента имам доказателство, че ИНСТАТА ГРУБО НАРУШАВА СОБСТВЕНИТЕ СИ УСЛОВИЯ ЗА ТЪРГОВИЯ във ВРЕДА НА КЛИЕНТА.
Та искам да ви кажа, че инстата ще види нови живи пари от мене НА КУКОВО ЛЯТО, а тези, които вече съм им ги дал, бързо-бързо ще си ги изтегля. И това ще е началото на края на ИнстаФорекс, защото ако същия този номер тя го прави и на клиентите с големи депозити, те бързо бързо ще си ги изтеглят и ще избягат от поредния брокер-мошеник, в какъвто явно инстата се е превърнала.
Всичко друго мога да го разбера, но не и това един брокер ГРУБО ДА ПОГАЗВА СОБСТВЕНИТЕ СИ УСЛОВИЯ ЗА ТЪРГОВИЯ. Погази ли една единствена точка, то това автоматично означава, че на нито една от останалите точки не може да се вярва. Изводът всеки може да си го направи сам самичък - бегом от брокера през девет планини в десета.
Последна редакция от Mateev : 08-12-2017 на 07:57
Сега като го гледам коню сега плаче за къси
От 15160 ще падне под 10 к