Знам че ще се сурка на север, ма кат си помисля че след некой ден ша направут спреда 200 или 500 дойляря, и хич не ми се поглежда към койона..........................
Знам че ще се сурка на север, ма кат си помисля че след некой ден ша направут спреда 200 или 500 дойляря, и хич не ми се поглежда към койона..........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Увеличиха и марджин изискванията при някои брокери. Само когато става дума
за криптовалути, разбира се. Направо да ги спрат от тъгуване. Сега им се налага
да слагат дежурни служители за събота и неделя.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ангеле, това е показателно движение за ниската ликвидност при криптовалутите. Тръгва някой да продава и за секунди цената с $500 спада. Един-двама да продават в един момент, всички други купуват.
Такива движения ги предизвикват големите обеми на акулите. След това стоповете на цацата ги подхранва. Първоначалния импулс нагоре също е предизвикан от акулките
![]()
![]()
Последна редакция от aaangelll : 04-12-2017 на 13:29
![]()
Когато пазара е нисколиквиден големите много лесно могат да го помпат колкото си искат
Номера е да увличаш и цацата, защото иначе няма, как да си осребрят печалбите.
Това е лесната част от задачата
По трудното е да си разкарат позициите докато цацата държи цената. Затова си има определени процедури, който лесно се виждат на графиката
П.П. Аз вече съм изчислил откъде трябва да продавам, но първо мисля да приключа операцията с еврото за да си осигуря по-голяма ликвидност.
Това че вчера се изкуших да се включа беше защото пазара не работеше при другите двойки и![]()
Когато пазара е нисколиквиден големите много лесно могат да го помпат колкото си искат
Номера е да увличаш и цацата, защото иначе няма, как да си осребрят печалбите.
Това е лесната част от задачата
По трудното е да си разкарат позициите докато цацата държи цената. Затова си има определени процедури, който лесно се виждат на графиката
П.П. Аз вече съм изчислил откъде трябва да продавам, но първо мисля да приключа операцията с еврото за да си осигуря по-голяма ликвидност.
бях зажаднял за търговия. През седмицата няма как да ме излъжат да участвам.![]()
То ако само един-двама продават, а всички искат да купуват не трябва ли цената много да расте, а не да пада - едно време в учебиниците така пишеше.
Тези сривове на цената са не от продажби, а от РАЗпродаби.
Marin (04-12-2017), aaangelll (04-12-2017), Skp (04-12-2017), borkooo_pz (04-12-2017), kypa (05-12-2017)
Ако няма кой да им продаде, няма и как да купят. А 1 биткойн вече отнема много време, докато се създаде.
Като тръгне да продава един голям играч, заявява голямо количество, което се разпределя по цените за покупка и това води до подобни резки спадове. А колкото по-висока е цената, толкова по-малки са количествата за покупка. Оттук наблюдаваме по-резки и бързи спадове и по-бавни повишения след тях.
Казват че 81% от биткойните вече били създадени, а последния щял да е готов чак 2140 година.Ако няма кой да им продаде, няма и как да купят. А 1 биткойн вече отнема много време, докато се създаде.
Като тръгне да продава един голям играч, заявява голямо количество, което се разпределя по цените за покупка и това води до подобни резки спадове. А колкото по-висока е цената, толкова по-малки са количествата за покупка. Оттук наблюдаваме по-резки и бързи спадове и по-бавни повишения след тях.
Нещо не мога да включа как работи тая система? Логиката се губи или това са фалш новини?![]()
Такааааааа, ..... днес БТС-то ......
Кът заспало мяза да е ...... Аз го броя .... че нема КУПУВАЧИ ......
Дъли няма да гА сурнат с 1-2-3К надоле ........
borkooo_pz (04-12-2017), minkov (05-12-2017), Skp (05-12-2017), kypa (05-12-2017)