Става, става, бързо се учиш.
Това на лайткойна ли е?
Става, става, бързо се учиш.
Това на лайткойна ли е?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май се гласи за отскок битконя, 8 и половина - 9 000 примерно, или пък юбилейното да тества.
В имгура най-лесно се качват, че само се пущат на сайта и после с едно цъкване само се копира готов ббкод линк.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
да да лайта !проблема е че съм се научил малко повече от колкото трябваше !!!и съм готов да покажа на всеки!!!ако има наистина разбиращи бих се радвал да премерим сили за да разбера че не съм единствен !!!!предлагам малка игричка !!!пускаме по една демо сметка с номера да се вижда и започваме игра .начална стойност 10 000 .аз мога да гарантирам 100 печеливши сделки една след друга без да се вижда с какво играя но сделката да е с максимален отворен обем спрямо сметката 0.50% демек 0.05 максимум лота на поръчка и с таргет .надявам се не бъркам в сметките !!!!ако намеря човек който може да направи 100 сделки една след друга без нито една губеща и сметката да не фалира преждевременно и то с ограничен лимит на изпълнение 100 пипа то мисля че ще почуствам спокойствието което искам във връзка с тематиката че не съм куку а наистина има некой горе!а дано !......може и на да ли да е но не знам
абе понеже съм пил малко в момента ще обсъдим условията по подробно ако има навит че съм сигурен че съм изпуснал нещо но ....!!!като зачатък става!да се разбере кво искам![]()
Последна редакция от Alex1977 : 24-11-2017 на 23:08
kypa (26-11-2017)
Каква стратегия използваш?............................... ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-11-2017)
Май не малко, ами бая си пил, щото не се разбира много какво искашда да лайта !проблема е че съм се научил малко повече от колкото трябваше !!!и съм готов да покажа на всеки!!!ако има наистина разбиращи бих се радвал да премерим сили за да разбера че не съм единствен !!!!предлагам малка игричка !!!пускаме по една демо сметка с номера да се вижда и започваме игра .начална стойност 10 000 .аз мога да гарантирам 100 печеливши сделки една след друга без да се вижда с какво играя но сделката да е с максимален отворен обем спрямо сметката 0.50% демек 0.05 максимум лота на поръчка и с таргет .надявам се не бъркам в сметките !!!!ако намеря човек който може да направи 100 сделки една след друга без нито една губеща и сметката да не фалира преждевременно и то с ограничен лимит на изпълнение 100 пипа то мисля че ще почуствам спокойствието което искам във връзка с тематиката че не съм куку а наистина има некой горе!а дано !......може и на да ли да е но не знам
абе понеже съм пил малко в момента ще обсъдим условията по подробно ако има навит че съм сигурен че съм изпуснал нещо но ....!!!като зачатък става!да се разбере кво искам
----------
Разгледах го аз лайткойна на инстата. Че той въпреки, че е бая по-ефтин от биткойна е по-неизгоден за търговия.
На биткойна лота е 1, а на лайткойна 100, реално при еднакъв обем спреда на лайткойна идва двоен, комисионната е по-малка, ама с малко. Далаверата на пип е еднаква. Реално биткойна е по-на далавера да се търгува. Поне при инстата, на другите брокери нямам представа как е.
Alex1977 (25-11-2017), nikolay_diankov_1982 (25-11-2017), Skp (25-11-2017), lyubo (26-11-2017), kypa (26-11-2017)
Както казах!!! Според протокола - наклонен пазар, биткойна трябва да качва. Аз взех две дълги позиции в най-добрия възможен момент, така, че да не плащам много за суап в рейнджа.
kypa (26-11-2017)
kypa (26-11-2017)
сега между 8430 и 8475 рисува едно ab=cd на 4 часа ..
според мен ще върне поне до 8202 като първа цел , втората е 8035 ..
----------
стоп - 8565 .
Последна редакция от nikolay_diankov_1982 : 25-11-2017 на 14:21
kypa (26-11-2017)
нито фигури , нищо не признава тоя койн![]()
даже и лек откат няма ..
----------
сега направи и на 1 час ab=cd със стоп на 8700 ..
и тук ако не върне повече няма да гледам тая фигура на койна .
----------
късо от 8590 , стоп - 8700
1 цел - 8313
2 цел - 8170 .,
ако и на тази фигура замине стопа спирам да ги гледам на койна![]()