Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
под тройка имам в предвид цялата конструкция...дето са три вълни съответно три връхчета последователно.....понеже структурата вече не е трендова....мяза на ендинг диагонал или клин или там каквото още го описват в книгите.....това най често се случва след пробив на важна съпротива заради по високото ускорение от преди това не може да се запре точно на съпротивата....в такива ситуации е много резонно според мене да се гледа дъл ще има тест на пробива на "клина"....или пробива му ще е фейк.....сложна конфигурация е щото може да има и четвърта вълна....и всичките на куп са на място дето се кашират профити....контри се движение...релоудва се в посока на движението и т.н.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Мерси за разяснението
В случая аз ще изчакам да видя развитието.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро ви утро!
Аз познах за гапа по баира нагоре, ама цифра не можах да прогнозирам
Ама то като гледам май само аз съм залагалАйдееееееее, ставайтееееее
Германското индустриално производство се възстановява, подкрепено от автомобилния сектор и строителството
Индустриалното производство в Германия се е възстановило през юли, подкрепено от по-доброто производство на автомобили и строителния сектор. Показателят е нараснал с 0.7% спрямо юни, под очакванията на анализаторите за ръст от 1.0%. Същевременно производството за юни бе ревизирано възходящо до спад от 0.9% спрямо първоначалния от 1.4%. „Индустрията като цяло се развива стабилно“, коментират от министерството на икономиката.
добро утро.. къси от 10125.. стоп на 10140.. едно бързо скалпче да видя как ще тръгне седмицата..
----------
както винаги успях да уцеля и продам от дъното.. тази седмица не започва добре.. по внимателската ще я карам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не е добър момент за къси сега...около 10200
........................................