CL 63 AMG става ли ???![]()
![]()
![]()
Щом така мислиш - по- добре спри да си губиш времето, нервите и парите
п.п. Олег, знам как да станеш печеливш традер![]()
Не знам става ли, но аз ще съм много щастлив с такова
Все пак живея в българия, не в лондон, където такава кола се възприема за нещо обикновено, както и хората които карат такиваТова това е просто комфорт, не е състояние
![]()
Дори 10 човека от форума да ти кажат , че става , това не означава , че при теб ще стане , така че..........
За 5 години щом не си си отговорил на въпроса , не очаквай от тук да дойде отговора![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (04-09-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе Олег не е ли по-скоро въпроса, колко време след като станеш печелиш ще можеш да караш 63?Да не се окаже отвора още толкова?
щот нема как да си трейдър и да си акаунт 1К , какъв е критерия......разтеглив е критерия , но поне сметката да ти е десетина по 1К .............
Не съм пророк
Ама така като гледам, до няколко месеца, би трябвало да вадя по 10К$ за месец
Съответно до другото лято, може и да стане човек от мен
----------
А бе айде бе, не можеш. Ще се напънеш
КАто предлагаш помощ, сега ще осигуряваш. Няма се отмяташ !
----------
Е що пък не. Виж звездолина, как прави с две сделки акаунта по 2 по 3![]()
L1914 (04-09-2015)