Колеги,
нека темата, обсъждана във видеото да ни даде повод за дискусия, която съм сигурен, че ще е интересна, а може и полезна на мнозина от нас!
Колеги,
нека темата, обсъждана във видеото да ни даде повод за дискусия, която съм сигурен, че ще е интересна, а може и полезна на мнозина от нас!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
За или против няма никво значение. Има я, става все по-голяма част от пазара. Така, че тва е положението
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Урчо не е така бре
това HFT много вредно за простото тредър
как така някой ще знае две три сек преди тебе на къде ще ходи пазара и ти ще си добре
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Bibco (31-08-2015)
а откъде ще имат тази информация, аз гледах само малко от началото и това е търгуват няколко секунди, което не ми е по вкуса лично на мен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не търгуват няколко секунди
най често срещания алгоритъм е да се следят обемите на поръчкоте и когато има чужда поръчка с голям обем да се присламчат към нея и в момента когато почнат да затварят позициите HFT е пък първо
А за това кое как става най добре да изгледаш цялото филмче
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Дайте линк да го водя и аз щом милиони ще правим
Нерегистриран (1)
Аз не мисля, че HFT може да е кой знае колко вреден за обикновените трейдъри като нас, при толкова висока честота те реално се движат все едно няколко порядъка фрейма под нас. Дори като се замисля за тях отсреща има съвсем друг противник - колегите им по стил на търговия.
Разгледайте и колко такива фирми губят милиони всяка година.
аз си мисля, че сделка между хфт и някой от нас може да се получи само покрай новини или ако влизаме с предварителни ордери на брейкаут
Ти не виждаш с резолюцията с която те, те работят вътре в спреда образно казано. Отсреща са същите алгоритми, а ние дори да им даваме нещо с нашия начин на търговия то е нищожно малко пред това, което ни взимат големите играчи от Н1 и т.н.