Библията е първоизточника и наша такава народна мъдрост има, а Коелю не че е лош автор, ама нищо особено, може и да го е ползвал израза
----------
Що се смейш .................................................. ........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
видя що се смея нали........................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да разбрах.................................... ............................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
47 милиона американци живеят в бедност..
The nation’s official poverty rate in 2014 was 14.8 percent, which means there were 46.7 million people in poverty.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
че тогова % на бедните при тях става по-голям от колко при нас47 милиона американци живеят в бедност..
The nation’s official poverty rate in 2014 was 14.8 percent, which means there were 46.7 million people in poverty.
въпроса е обаче колко са бедни, бедните там
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е при среден доход 60 000 долара на домакинство, да им имам бедността.. ама то там и разходите са големи де..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
С изключение на жилищата другото не е кой знае колко по-скъпо. Сега друг е въпросът, че всеки е с новия И-фон , а при нас си караме със старити Нокия
Съвсем не е така. Тук няма мания за купуване на най-новите джаджи, като изключим младежтта...Много народ изобщо нямат мобилни телефони, като мен, например, а аз не съм беден...
Бедняци има и в САЩ и в Канада и те с нищо не се отличават от нашите - също така ходят с дрипи облечени, ровят из контейнерите и събират алумиеви кутийки от напитки по улиците...Разликата е, че тук има кухни за бедняците и те поне има какво да ядят...
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Сигурно е така. Аз говорих по-скоро за бедността с 60 000 долара на година.
и таз добра....а нас за живи ли ни броят................................или не..........47 милиона американци живеят в бедност..
The nation’s official poverty rate in 2014 was 14.8 percent, which means there were 46.7 million people in poverty.![]()