Нещо не ми вдъхват никакво доверие тези късички ,
излезнах почти на нула![]()
Нещо не ми вдъхват никакво доверие тези късички ,
излезнах почти на нула![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
импулса беше доста силен и е вероятно да има още..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Незнам защо, но не съм сигурен че тук имаме низходящ тренд. Даже си мисля, че имаме още доста възможности за дълги, низходящото движение при двойката бе провокирано от срива на азиатските пазари.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
помни си думите да видим дали сме в ъп тренд или в даун тренд
Trust Me, I'm an "Engineer"
бла бла.... ти да видиш какво рисува
особено тея свещи с дълги дръжки като презрели круши
Trust Me, I'm an "Engineer"
Тук отново пробвам с една късичка ,
дано този път по-добре тръгне![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
късо при долар /йена с таргет 118,90
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
тук обстановката като че ли малко се усложни и иска да се заформи разширяващ се триъгълник на М30 което си е гадно