ми добре съм... но нещо ми прекъсва нета и май ще си лягам ... чакай да пожелая Приятна почивка докато пак не е спрял...
ми добре съм... но нещо ми прекъсва нета и май ще си лягам ... чакай да пожелая Приятна почивка докато пак не е спрял...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Газпром приключи първия си търг за продажба на природен газ
Най-големият износител на природен газ в света успя да продаде само една трета от предварително обявения обемhttp://www.investor.bg/surovini/365/...en-gaz-202136/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Американската шистова индустрия е изправена пред вълна от банкрути
Все по-ниските цени на петрола поставят редица компании с високи разходи под силно финансово бреме
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
къде го видя това на 50 $ ?........ да не гледаш Брент ? понеже тук за лек американски петрол се говори по принцип.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бюджета се издънил на саудитите : Саудитска Арабия продава валутни резерви, за да се справи с ниските цени на петрола
Също като Китай днес медиите съобщават, че и Саудитска Арабия е започнала продажби на валутните си резерви, за да компенсира проблемите в световната икономика и ниските цени на петрола. След като суровият петрол загуби над половината от стойността си за последната година, производителите на суровината изпитват негативните последици от колапса в цените. Саудитска Арабия, която е най-големият член на Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК) и най-големият производител на суровината в света, разпродава валутни резерви, за да запуши дупката си в бюджета и да подкрепи местната валута – риала.
Източник: Trader.bg
Петрола се намира в една рейнджово - корективна фаза без ясна посока ...... мисля че ще тръгне нагоре......
Последна редакция от Eli2356 : 15-09-2015 на 09:15
Eli2356
Аз като потребител на бензин и газ с радост констатирах, че днес бензина е с 2-3 ст по надоло
Смятам, че това ще повиши стандарта ми на живот драстично![]()
значи ти в доста големи количества зареждаш![]()
![]()
надявам се и на мен да ми се подобри стандарта.
Капка по капка вир става.