.................................................. .......................
.................................................. .......................
Последна редакция от Звездолин : 08-09-2015 на 10:18
hanuman (06-09-2015)
Глей сега ще ме предизвикваш и с него да се сборя,ще потроша пари че не ми се занимава с демота,но може да се пробвам.Ами аз първо един месец само го гледах,този месец бръмчах основно на среброто и едновременно наблюдавах златото.
Следващият месец зарязах среброто и се сбих с златото,то ме бие аз го бия и накрая станахме приятели.
Изглежда хаотично но всъщност се движи в определени граници,фатката е да определиш тези граници и след това си шампион.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. ............................................
Последна редакция от Звездолин : 06-09-2015 на 20:53
hanuman (06-09-2015)
Ами мераклия съм,септемви месец ще го следя пък от октомври ще почна да му влизам на база до каквото съм стигнал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Движенията няма да свършат, въпроса е да се възползваме от добрите възможности, да не прибързваме за щяло и нещяло.
Принципно си прав.
Всъщност във всеки един момент има добри възможности.
Ако на първият инструмент в този момент няма или и на вторият на третият има и т.н.
Отделно ако се търгува на голями фреймове се слиза на по малки и пак има добри възможности вярно не с внушителен резултат но пък все пак положителни.
Екстра си е пазара само мотиката трябва да е работлива да копа.![]()
Така е. Аз разглеждам няколко валути, преди влизах като луд навсякъде, ама файда няма. Все едно исках да се докажа пред пазара, че мога да позная всичко. Няма смисъл просто. 1-2 валутни двойки, където се вижда добре модела или риска е по ограничен + петрол или дакс. Това ми е в момента целите.
hanuman (06-09-2015)
Е Петрола ..... къде го включваш ......Така е. Аз разглеждам няколко валути, преди влизах като луд навсякъде, ама файда няма. Все едно исках да се докажа пред пазара, че мога да позная всичко. Няма смисъл просто. 1-2 валутни двойки, където се вижда добре модела или риска е по ограничен + петрол или дакс. Това ми е в момента целите.
По тия нива си е баячка непРЕДвидим
А че прави движения- Прави ....
Ма трудно се ловят)))