Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно нямаш деца щом избягваш отговора на въпроса, та не ми обяснявай за демографската криза, раждайте деца дрън дрън, спри им помощите след 2-то дето и сами ще си ограничат циганската и турска раждаемост тук.Ако децата не са бъдещето, според теб кое е тогава? Ето ти демографска статистика в България http://www.nsi.bg/bg/content/2977/%D...BF%D0%BE%D0%BB редно ли е между 40 и 65 годишна възраст да са най много в България, жалко че не са писани мюсюлманите вътре колко са
Ама не веднага ще скочи хелзинския комитет че е дискриминация.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Разбирам дай да си мълчим и да заобикаляме проблема и да правим като другите, които теглят заеми за ремонти за лукс взимат неща на кредит и така нататък...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
никой не казва да мълчим , но това което каза е глупост а и е глупост пак казвам да не се поставяш на мястото на другите........
Като ми осигури нещо държавата за децата, тогава може да ми обяснява колко деца да раждам да ти го кажа по просташкия начин.
Като е решила да спонсорира раждаемостта на нискообразованото население, да не ми се бърка на мен , че не ми е все тая как ми растат децата
защо да е дискриминация, нали ще важи за всички.Явно нямаш деца щом избягваш отговора на въпроса, та не ми обяснявай за демографската криза, раждайте деца дрън дрън, спри им помощите след 2-то дето и сами ще си ограничат циганската и турска раждаемост тук.
Ама не веднага ще скочи хелзинския комитет че е дискриминация.
то сега какво е - баба взема детски от дъщеря си - която е по майчинство + нови детски от внучето, което е бременно![]()
държавата трябва да осигури развитие на икономиката...в това е основния проблем........
Ама държавата пет пари не дава за тебе, камо ли някой политик да дава пет пари за теб те имат цел и това е геноцид, как толкова хора не могат да го видят това и аз не знам
Как стимулира като детските се дават за доход, не коментирам размера им, но с какво детето на родители с по-големи доходи е по-различно от детето на другите
----------
Обърка се съвсем, и защо да раждаме деца и да борим демографската криза в държава ,на която не и пука за нас, щото се оправяме сами и не мрънкаме за социалки
Е що трябва да се чака държавата да помага ?
Тези които са си купили GL-и, да не са чакали някой да ги оправя ?
Хайде стегнете се, все някои друг ви е виновен
С мързел и бездействие, не се израства, не сме гърци !