<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега въпросът е ....ще пробием ли тоз трендак............
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!!!!!!
image hosting over 10mb[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сме майстори????
Похвалете се с по 3-4 затворени на якия профит.
Аз добре пропуснах корекцията и сега ще почвам да се оглеждам за ново дълго. Така ме сърбят ръцете тука на 1.1480, ама ми е ранчко.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
DRA (25-08-2015)
не съм пробвал, но някой вчера пробвал ли е да отвори поръчка в момента на самото движение било ли е възможно
Бачооооо, тука ли си да те питам нещо по същество????
Как сте агънца???
REDA (25-08-2015)
fxg (25-08-2015)
toranagasan (25-08-2015), L1914 (25-08-2015)
Как беше ония,,,,от зората на демокрацията по територията,,,,,,
Ъъъъ,,,,,,,,,,,,,,,Емануела, така е. Виж само кво казва чичко Гоогле:
Емануела филм:
http://www.momichetataotgrada.com/ar...l#.VdxSlqNghkh
1,00000000000000000000000000000000000000000000000
ПОДПИРАЧКАТА ще се даде ли????
toranagasan (25-08-2015), masta (25-08-2015)
Е голям си Баче, сигурен бях, че към тебе мога да се обърна.Как беше ония,,,,от зората на демокрацията по територията,,,,,,
Ъъъъ,,,,,,,,,,,,,,,Емануела, така е. Виж само кво казва чичко Гоогле:
Емануела филм:
http://www.momichetataotgrada.com/ar...l#.VdxSlqNghkh
1,00000000000000000000000000000000000000000000000
ПОДПИРАЧКАТА ще се даде ли????
Тоя сайт ти ли го списваш?
Как сте агънца???
D-12 (25-08-2015), toranagasan (25-08-2015)