аре покажи де . нема а те ръчкаме сичкото традер![]()
С една дума, голяма паника днес на пазарите, да видим следващите дни дали ще продължи.
Добро ви утро!
Пак напъни надолу има сериозни...
Сега съм с ефективна присъда - 1 месец само гледана на графиките, па после ще зареждам акаунти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е лошо . аз търся местенце а се метна ........................ днес мога и да го пропусна имам малко странична работа ..............
вчерашното гапче има ли намерение да го затварга.....какви са ви вижданията.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Има пориви за възходящо движение, но все още има много мечки в засада...доста силен импулс имаше при отварянето днес. Бичите движения ми се виждат корекционни още
Последна редакция от TWizard : 25-08-2015 на 12:13
DRA (25-08-2015)
интрадейски погледнато към този момента там са кинтитие нищо че са корекционни.....
ПП 5 минути 100 и кусур точки........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
DRA (25-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (25-08-2015)