ебати реториката...........Ким Чен Ун: Ракетният опит беше подарък за американските копелета
Прочети още : https://www.actualno.com/asia/kim-ch...ws_620664.html
© Actualno.com
Тръмп за Ким Чен-ун: Този пич няма ли нещо по-добро за правене?
Прочети още : https://www.actualno.com/asia/trymp-...ws_620632.html
© Actualno.com.................................................. ...............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И по един стадион маймуне от двете страни вика с пълно гърло на всяко изказване.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мярнах заглавията вчера оня ден само, ама не съм ги чел. И сега не искам да ги чета, щот ме е гнус от туй Актуално.
Ама кът им знам интелектуалното равнище и на двамата горе долу мога да си представя какво са казали или написали.
и мен актуално бе дразни...голема е педерастия просто.............
Отражение на политическия живот какво може да искаме от тях
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
тези новите им ракети можели да стигнат Аляска.. Тръмп много им се е заканил..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Могат ако никой не ги смъкне междувременно. Или ако не гръмнат сами по пътя, което е нещо характерно за севернокурейските ракети.
пускат 2-3 примамки, до ошашавят ПВО-то на Южна Корея.. и нема проблем къдет искат да стигнат..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Гледам сега пропагандата каква помийка излива по въпроса. Някакъв австралийски министър разправял как и Австралия, и Нова Зеландия ще се включат да бомбардират Северна Курея ако тръгне война. А по сашковско нагласили един театър с едно тръмпанарско видео дето Тръмп бие СНН, уж направено от някакъв 15-годишен келеш. А СНН уж били тръгнали да изнудват келеша.
И народа се зарибява да споделя видеото и да вика за оранжевия. Точно в тоз момент.