Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в Пхенян нов квартал построили.. с небостъргачи.. не съ толкоз зле колкото си мислим..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И коли произвеждат севернокурейците, и влакове даже.
Икономически май доста по-добре от нас.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някакъв микс трябва да е - малко планова, малко свободно пазарна.
Здравната система и някои части от основните индустрии примерно трябва да са планови. Хранителната, сферите на услугите - пазарна, ама с малко повечко контрол.
Ама най-важното е каква политика ще се води - дали в полза на държавата и народа (както по принцип трябва) или (както сега) пряко срещу нас.
аз и преди съм казвал.. ако на народа му е добре и има работа, голям праз, че е изолиран..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Работа, ядене, жилища, здравна и осигурителна система, някакъв вид култура и соц. дейности - туй трябва за народа.
А севернокурейците си го имат.
За яденето, не съм много съгласен. Не би ми харесало, там да съм.![]()
Май добре си хапват, ама може и да се бъркам.
Ако мухат ориз с глутамати предимно наистина не са за завиждане.