По-скоро като пропаганда ми звучи на мене. Без Ким Джонго Бонго няма да има повод за война, изобщо не е в техен интерес да го отстрелят първите няколко години от войната, пък и след това. Последния подобен пример С. Х. в Ирак.
По-скоро като пропаганда ми звучи на мене. Без Ким Джонго Бонго няма да има повод за война, изобщо не е в техен интерес да го отстрелят първите няколко години от войната, пък и след това. Последния подобен пример С. Х. в Ирак.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
lyubo (06-09-2017)
Една съществена разлика, Ирак имаха химическо оръжие, а този има ядрено.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И каква е разликата по-точно? Нито С. Х., нито К. Ч. У. имат/имаха физическата възможност да използват химическо или ядрено оръжие срещу САЩ.
За Ирак даже вече си признаха, че изобщо не е имало химическо оръжие.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Бъдещето ще покаже каква е разликата и дано корееца наистина не използва ядрения си арсенал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей тука е истината - покрай истерията около Северна Корея дай да направим една две сделки с високотехнологични оръжия за много пари . . .На фона на нарастващото напрежение със Северна Корея американският президент Доналд Тръмп заяви, че ще позволи на Япония и Южна Корея да купят „високотехнологично американско военно оборудване".
Прочети още : https://www.actualno.com/america/try...ws_631644.html
© Actualno.com
САЩ изравниха със земята Северна Корея "Бомбардирахме всичко, което се движеше" - загиват 20% от населението
http://www.dnes.bg/redakcia/2017/09/...-koreia.352449
Като се прочете цялата статия, излиза че не случайно Севернокорейците имат патологична омраза към Южна Корея и САЩ
aaangelll (07-09-2017)
Това и аз го четох преди два дни. Но това си е типично за щатите.
jivko78 (07-09-2017)
Дали севернокорейският властник не е хвърлил око на Южна Корея? Експерти подозират, че Ким Чен-Ун крои планове за "обединяване" на Корейския полуостров. Ако действително преследва тази цел, има ли кой да го спре? Досега на Запад се смяташе, че Ким Чен-Ун никога не би повел война. Повечето политици и експерти застъпваха мнението, че Ким си прави следната сметка: самото наличие на атомни оръжия ще подсилии позициите ми и ще гарантира политическото ми оцеляване. Това ли е тайният план на Ким?
Прочети още : https://www.actualno.com/analysis/ki...ws_631829.html
© Actualno.com
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
jivko78 (07-09-2017)
Няма как някой да остави Ким да прилапа един от икономическите гиганти на Азия . . .Дали севернокорейският властник не е хвърлил око на Южна Корея? Експерти подозират, че Ким Чен-Ун крои планове за "обединяване" на Корейския полуостров. Ако действително преследва тази цел, има ли кой да го спре? Досега на Запад се смяташе, че Ким Чен-Ун никога не би повел война. Повечето политици и експерти застъпваха мнението, че Ким си прави следната сметка: самото наличие на атомни оръжия ще подсилии позициите ми и ще гарантира политическото ми оцеляване. Това ли е тайният план на Ким?
© Actualno.com
jivko78 (07-09-2017)
Може и да има такива тайни помисли, това си е готова развита икономика.Дали севернокорейският властник не е хвърлил око на Южна Корея? Експерти подозират, че Ким Чен-Ун крои планове за "обединяване" на Корейския полуостров. Ако действително преследва тази цел, има ли кой да го спре? Досега на Запад се смяташе, че Ким Чен-Ун никога не би повел война. Повечето политици и експерти застъпваха мнението, че Ким си прави следната сметка: самото наличие на атомни оръжия ще подсилии позициите ми и ще гарантира политическото ми оцеляване. Това ли е тайният план на Ким?
© Actualno.com
batDancho (11-09-2017)