Канадеца доста се влияе от петрола, но за момента щатския долар е стабилен.
Канадеца доста се влияе от петрола, но за момента щатския долар е стабилен.
DRA (30-09-2015)
Може и да следва нова по-дълбока корекция надолу, много зависи и от петрола.
аз вчера прибрах малко от късите при тази двойка
ако иде нагоре може пак да го скъся
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука не е ли по безопасно да се взимат дълги когато има възможност, защото поне на големите графики е нагоре тренда, не че не прави корекции, но "уж" за по сигурно по тренда да е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
отново къси от 1,3294
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Тренда си е нагоре, но няма как да не прави по-големи корекции.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Eli2356 (01-10-2015)
пък ако се подсили и от очакванията за подобрение (ако поскъпне петрола) и амер. долар се влоши, някой далееечен ден може пак да купувате американски долари 1:1. ... ти може да използваш гапа по графиките да го запълниш с една къса дотогава.![]()
----------
Аз стискам късата "от върха" както е модерно да се казва, но мисля че 1,3242 ще го поспре - движението е доста плавно и колебливо засега и може доста да се поколебае преди очакваната голяма корекция.
И според тази пеперудка определя ли се някакъв таргет надолу и докъде? Всъщност кой е големият трап за пълнИнье?че много не съм наясно с тия хвърчащи ....
Ефчеее, за толкова близък стоп можеше да с пробваш и преди 61,8 ....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz