О, не го изтърпях и аз ...избягах като Дани ...то ужасно просто ..................
О, не го изтърпях и аз ...избягах като Дани ...то ужасно просто ..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще ти я покажа, но не днес, че пиша от таблета, изгоря ми рутера от гръмотевиците, напомни ми ако пропусна и на лични ми прати един мейл да ти пратя една дебела книжка да четеш за фигуритетози не е ли подобен.
http://www.babypips.com/images/schoo...g-triangle.png
Би ли ми посочила грешката ми, за да не я повтарям
----------
Ето ти нещо семпло от форума, което е добро и вярно
https://forum.bg/showthread.php?565-...l=1#post175521, намери разликата между възходящия триъгълник, който привилежето е дал вярното и твоя
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Parameters
Entry for today only: Buying 50% USDCAD about 1.3240 and 50% about 1.3200, if seen. A move directly above 1.3340 before there is any opportunity to buy would cancel this (I'm not prepared to chase the market higher).
Stop: 1.3138, initially.
Target: 1.3405.
Time horizon: allow a couple of days for target to be met.-Max McKegg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук днес не стана силен долар, при евро/кад тотални къси. Поне при евро/долар и евро/йена хванах. Тук ми взе малко.
Като цяло сигурно ще коригира надолу, ама тренда си е в сила все още.
Много е опасно това ниво, не си струва риска сякъш. Има други валути, където може да даде. Като цяло обаче скоро ще даде ясна посока и ще пробие нанякъде. Трябва да се изчака.
Канада: Ниво на безработица: 7.0%
Нивото на безработица за август е 7.0%, очакваше се да достигне 6.8%. Trader.bg припомня, че показателят бе 6.8% за предходния период.
Рейнджа си продължава, нищо изненадващо не стана днес.