испански календар.................................. ............................
kypa (22-01-2016)
Ето нещо и от мен за тази тема:
Днес предлагам на вниманието Ви а и на дискусия ето тази двойка на седмична(за дългосрочна търговия поне 10 фигури)
1. проби нагоре трендлинията.
2. положителен суап +0.35 пипса на ден.
3. МА 7 е с посока нагоре и проби средната на ББ
4. на 4 часа всички МА са подредени за нагоре.
5. пробив и затваряне над последния връх.
Може и да има тест отново на пробитата трендлиния и по подходящи нива за вход, но според мен ШНБ ще прави всичко възможно да обезценява франка.
Чакам мнения. Благодаря!
Вече съм в джаза с малко и мисля да добавя ако върне към средната на ББ
Последна редакция от 4ono : 26-10-2015 на 13:07
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Наистина е много възможно да има тест и да върне малко надолу и след това може свободно да пердаши нагоре.Ето нещо и от мен за тази тема:
Днес предлагам на вниманието Ви а и на дискусия ето тази двойка на седмична(за дългосрочна търговия поне 10 фигури)
1. проби нагоре трендлинията.
2. положителен суап +0.35 пипса на ден.
3. МА 7 е с посока нагоре и проби средната на ББ
4. на 4 часа всички МА са подредени за нагоре.
5. пробив и затваряне над последния връх.
Може и да има тест отново на пробитата трендлиния и по подходящи нива за вход, но според мен ШНБ ще прави всичко възможно да обезценява франка.
Чакам мнения. Благодаря!
Вече съм в джаза с малко и мисля да добавя ако върне към средната на ББ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2016)
на това какъв му е спреда, ако се чакат 1000 пипа не е уж от значение, но не съм го гледал въобще
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (22-01-2016)
kypa (22-01-2016)
и на един час ще ме озори, като го прибавя тоя спред към стопа и дебела работа
kypa (22-01-2016)
kypa (22-01-2016)
И да е +ов - пак е умряла работа. То суап като изключим екзотиките, май само ози и киви дават като хората (покрай високата им все още лихва). Оп, и лунито (канадеца)![]()
kypa (22-01-2016)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
jivko78 (04-11-2015), pablo (04-11-2015), звездоброец (04-11-2015), Звездолин (22-01-2016), kypa (22-01-2016)