ТОВА ,ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КАКВО СИ ПОДПИСАЛ Е ДРУГА БИРА .................. застрахователите ще ти вземат парите с кеф за допълнителни клаузи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
върви с кредита, по договор съм задължен да я имам в полза на банката и тя да ми я прави в нейното застрахователно дружество, знам какво съм подписвал, ама и те бяха изненадани, щото първата ми мисъл беше да ползвам застраховката, като се разбра че не покрива, дигнах луд скандал, че плащам 180 евра всяка година за нещо дето не става за нищо, та оттам ми правиха консултация с правния им отдел и ми казаха смело да ремонтирам, и да си пазя хартишките, ако не плати входа да им ги предам те ще се оправят, щото апартамента е все пак на банката , имат някаква писъмца с домоуправителя разбрах от негомного беше кисел и ми върнаха бързо парите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така де .. пък и винаги може да се направи анекс към договора с доп. условия . стандартните са ясни ...... винаги ти е вътревърви с кредита, по договор съм задължен да я имам в полза на банката и тя да ми я прави в нейното застрахователно дружество, знам какво съм подписвал, ама и те бяха изненадани, щото първата ми мисъл беше да ползвам застраховката, като се разбра че не покрива, дигнах луд скандал, че плащам 180 евра всяка година за нещо дето не става за нищо, та оттам ми правиха консултация с правния им отдел и ми казаха смело да ремонтирам, и да си пазя хартишките, ако не плати входа да им ги предам те ще се оправят, щото апартамента е все пак на банката , имат някаква писъмца с домоуправителя разбрах от негомного беше кисел и ми върнаха бързо парите
![]()
имам вече застраховката я плащам в дружество по мой избор и изненадааааааа повече рискове 105 лева само трябва да им давам в срок всяка година че я има
знам, ама като си в ръчичките на банкера нямаш много опции за шаване, слава богу на финала съм , живот и здраве догодина няма да ходя вече всеки месец при тия кръвопийци
Само да не стане като мен когато отидох да се внасям ПОСЛЕДНАТА вноска с радост ми казаха ,че имам да плащам още било годишна такса за обслужване на кредита извадих още два пъти по толкова колкото беше вноската теглих им една и се отървах![]()
Винаги има такива уловки. Нямаш идея колко доходоносен е
застрахователния бизнес и колко хора се хранят от него.![]()