Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Усета и усещанията са всъщност спомени и асоциации от стар опит и тренировкиВ трейдинга на усещане и без план ще стигнеш до момент, в който ще започнеш да имаш нови усещания как се случват нещата и отначало...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
трябва гъвкавост това да лежиш на някоя стратегия базирана на статистика не ми допада лично на мене
malivatha66 (22-08-2015)
Ето ти брилянтен пример за "водещата сила на отрицанието" - не си отворила линка,
защото "мразиш" да ти натрапват какво да четеш! Това ни води във всички области на живота.
На 100%. Баща ми твърди, че преди години не е било така, защото е нямало пари и материални съблазни
за сметка на повече морал и доброта у хората.......Форекса не е изключение.![]()
Да, за онова време също съм наясно ...каква доброта беше и какъв морал - фалшив и какви натрапени дори насила неща...Ето ти брилянтен пример за "водещата сила на отрицанието" - не си отворила линка,
защото "мразиш" да ти натрапват какво да четеш! Това ни води във всички области на живота.
На 100%. Баща ми твърди, че преди години не е било така, защото е нямало пари и материални съблазни
за сметка на повече морал и доброта у хората.......Форекса не е изключение.
и онова "какво ще кажат хората" от което още не може да се отърси обществото ...ами нямането на пари ...как тъй ги е нямало...хората с привилегии и онези дето се перчеха с корекомски неща ...олелеее ...нямало пари ...и после куфарчетата с пари дето още движат нещата в държавата ...ох,леле ...
Свърших малко работа из дома и сега ще нарисувам нещо за моето съкровищеИ след това може да се запивам
![]()
![]()
че ми жадно, защото не съм пил оооооооот ................. два дни
![]()
![]()
Т.е. минал си с прахосмукачката ли ?
Или си измил съдовете хаха
Левскарино, много мрачно време....КАкво да правя ?
За онова време не е моята тема - аз съм роден 91 година и нямам лични наблюдения, аДа, за онова време също съм наясно ...каква доброта беше и какъв морал - фалшив и какви натрапени дори насила неща...
и онова "какво ще кажат хората" от което още не може да се отърси обществото ...ами нямането на пари ...как тъй ги е нямало...хората с привилегии и онези дето се перчеха с корекомски неща ...олелеее ...нямало пари ...и после куфарчетата с пари дето още движат нещата в държавата ...ох,леле ...
запознаването с дадено събитие по "разкази на очевидци" е кауза пердута.
Вметнах го, защото знам че ще акумулира трафик.
Нали знаеш защо във форекса няма как да има солидарност и подкрепа?![]()