ще говоря утре с Дизела, да трие всички валутни коментари ако не са съпроводени с Астрологически анализ.. трябва да се въведе малко ред..
ще говоря утре с Дизела, да трие всички валутни коментари ако не са съпроводени с Астрологически анализ.. трябва да се въведе малко ред..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
wannabe (10-08-2015)
ако щеш вярвай, но Ерос наистина отговаря за ония неща с "КУРса"... но друг подхвана разговора, аз такива съкровени разговори не подхващам в тема за форекс.![]()
наистина обаче много интересна комбинация е било днес в 14ч. : + Психея - любимата на Ерос (нищо че пак е астероид) в 7 дом - дома на партньорствата, женитбите, сътрудничеството и асцендент скорпион - знакът на физическото привличане, страстта ... то много любов се събра тука, как няма да скочи.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
звездоброец (10-08-2015), L1914 (10-08-2015), DRA (10-08-2015)
не отричам никой метод за анализ.. ама за мен лично да си призная е Тъмна Индия..ако щеш вярвай, но Ерос наистина отговаря за ония неща с "КУРса"..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Какво става тук.......................най-вече астероида Ерос му влияе - пълно съвпадение със Слънцето днес в 14 ч, когато започна възхода, на средата на небето... заобиколени от Марс и Венера (мъжкото и женското начало) с мощна подсилка от Юпитер в непосредствена близост (планетата на изобилието и богатството) (не се шегувам - вижда се на астрокартата). .... то като го е напекло така де ще иде, освен нагоре?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (10-08-2015)
е що па от жинаЧудесно, че ми е ударило лимита на 1.0992, докато ме е нямало, но сега възникна друг проблем.
Не знам как да тълкувам това изречение от руски език: Дневная просадка не должна превышать 2% от начального депозита;
"Просадка" си мислех, че е печалба, а преводачката ми дава, че "усвояване"? Какво ще рече това?
Спечелих $20.65 при депозит $1000 и значи съм 65 цента над 2%, ако се говори за печалба.
Да ги загубя ли до края на деня? Какво ще рече "дневното усвояване не трябва да превишава 2%"?
Не съм чак толкова умен.Моля за помощ от жена?
просадка е загуба
което ще рече че условието е - дневната ти загуба да не надвишава 2 % от първоначалния депозит
понимайш![]()
Lubo (10-08-2015)