Разбрах, че Фишер е казал нещо, което подкрепи еврото, но беше за кратко.Може и да не затваряш - милият Фишер директно каза, че сега пък ниската инфлация им била проблем (уж временно - заради ниската цена на петрола и суровините) и заради нея нямало да вдигат лихвата. за който разбира английски: http://www.marketwatch.com/story/no-...her-2015-08-10
Аз съм с малък обем и ми трябва 1.0990 или дори 1.1000, за да си изпълня плана.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На последната си среща Фед заяви, че наблюдава пазара на труда отблизо. От резерва посочиха, че повишение на лихвите ще има при по-нататъшно подобряване на пазара на труда.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Septemvrijsko-...id-141788.html
Внимавайте с дългите!!!
Аз бих използвал всяко покачване за да скъсявам но дългата идея ми се струва ГУБЕЩА.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен ми трябва 1.10000 и затварям. Толкова ли много искам?На последната си среща Фед заяви, че наблюдава пазара на труда отблизо. От резерва посочиха, че повишение на лихвите ще има при по-нататъшно подобряване на пазара на труда.
Внимавайте с дългите!!!
Аз бих използвал всяко покачване за да скъсявам но дългата идея ми се струва ГУБЕЩА.
на кой да вярваме, други пък казват че заради споразумението на гърците еврото ще катери
То тва много демоде бе - от последната им среща.На последната си среща Фед заяви, че наблюдава пазара на труда отблизо. От резерва посочиха, че повишение на лихвите ще има при по-нататъшно подобряване на пазара на труда.
Внимавайте с дългите!!!
Аз бих използвал всяко покачване за да скъсявам но дългата идея ми се струва ГУБЕЩА.преди половин час пък Фишер каза: "The interesting situation in which we are is that employment has been rising pretty fast relative to previous performance and yet inflation is very low. And the concern about the situation is not to move before we see inflation as well as employment returning to more normal levels," he said. If the Fed were focused solely on inflation, it would have to try to be more accommodative, if that was possible"
превод: Интересната ситуация, в която се намираме е че заетостта се увеличава доста бързо и въпреки това инфлацията е много ниска. И загрижеността ни относно тази ситуация е да не променяме нищо докато не видим инфлацията както и безработицата да се върне към по-нормални нива." " Ако ФЕД беше фокусиран само върху инфлациятта, би трябвало да се опита да бъде по-стимулиращ (демек улеснения, стимули са нужни), ако това беше възможно."
Фишер знайш ли кой е? - заместник председател на Централната банка.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Lubo (10-08-2015)
Eli2356 Твоя си работа. Като искаш пускаи дълги.
Възможно е лихвата да се вдигне и октомври /Елън е твърде не решителна и ще протака/ но това не променя дългосрочната картинка за мен.
DRA (10-08-2015)
Аз па си пуснах една дълга от 1,0940.
Пабло, както виждаш и заместник председателят на Йелън мисли че е рано за вдигане на лихвата, но не пречи ти да си мислиш че тя е нерешителна и само тя решава.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
driverf1 (10-08-2015)
сега ще има да повтарят като откачени че септември ще решават