Това е повече от ясно. Иначе за 15.30 часа дори календарите дават различни прогнози, коетоДубрутря
Минавам само да обадя, че с тез дълги сте на грешната странаНали ви е ясно че в 15 :30 всички стопари ще бъдат взети
Другото което е , БАБА МЕЦА така да се каже излиза в отпуск неизвестен брой дниЧе от таз вечер като се почне един рожден ден...после ергенско парти ще се прави с една тайфа жуотни...и те така.... към сряда ако съм оцелял, може да мина да ви видя
е малко объркващо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Междудругото и аз съм твоето мнение. За стопарите.Дубрутря
Минавам само да обадя, че с тез дълги сте на грешната странаНали ви е ясно че в 15 :30 всички стопари ще бъдат взети
Другото което е , БАБА МЕЦА така да се каже излиза в отпуск неизвестен брой дниЧе от таз вечер като се почне един рожден ден...после ергенско парти ще се прави с една тайфа жуотни...и те така.... към сряда ако съм оцелял, може да мина да ви видя
Сега имам важно процедурно питане.
Кажете си кой къде търгува и как са ви слипиджите?
Бях си свикнал преди в дукас със среден слип от 0.6 пипа на сделка. Сега от 2 седмици съм пуснал едни роботчета на фхсм и на бенча. Положението е драматично. А на стоп винаги изпълнява на най-лошата възможна цена в рамките на следващите 4-7 секунди след задействането на стопа. Говоря за слипове колкото може, 5-6-10-30 пипа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (07-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ICmarkets е брокера ... слипват 0,3-0,5/0,6 при нормални неволатилни условияМеждудругото и аз съм твоето мнение. За стопарите.
Сега имам важно процедурно питане.
Кажете си кой къде търгува и как са ви слипиджите?
Бях си свикнал преди в дукас със среден слип от 0.6 пипа на сделка. Сега от 2 седмици съм пуснал едни роботчета на фхсм и на бенча. Положението е драматично. А на стоп винаги изпълнява на най-лошата възможна цена в рамките на следващите 4-7 секунди след задействането на стопа. Говоря за слипове колкото може, 5-6-10-30 пипа.
При новини като прейролите един път изядох 16 пипа слип.... но беше само веднъж ... при други новини се е случвало но в рамките на 2-3 пипа....
Долу горе биват....там при случката с Франка се похвалиха че почти не са били засегнати....
Твай![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
hanuman (07-08-2015)
Той РЕДА ще ги държи тез дълги докат узреят ТИКВИТЕ!!!
Махнах ги на 8,6 пипа профит.
Малииииии РЕДА как го е яд !!!!
Малоумна работа. Пиши си +25 пипа.
Вземи си надницата,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Бе криво тръгна днеска. Сигур щото е петък.
СВЕТОВНИЯ ДЕН НА БИРАТА !!!![]()
D-12 (07-08-2015)
Най полезен за хората е витамин 'Е" затова рупайте сандвич с витамини......особенно към 15.30 часа наше време....Тогава са най полезни.....![]()
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
Малиии, охи евро, охи доларе .....
Не мога да се ориентирам от кой да преписвам още![]()