Донякъде и родителите са виновни-знаете приказката от едно време -учи мама да не работиш.Сигурна съм, че повече от половината родители идея си нямат какви ги вършат децата им по Студентски град.
Донякъде и родителите са виновни-знаете приказката от едно време -учи мама да не работиш.Сигурна съм, че повече от половината родители идея си нямат какви ги вършат децата им по Студентски град.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой е казал че като си в бг не учиш.Тва че имате някакви изкривени представи от скорошните събития и работи които се говорят по адрес на студентите напоследък не означава,че са верни.Наистина има много такива които изобщо нз за какво учат и после какво ще правят,има и такива които наистина го правят.Специално аз много добре знам какво уча,,колко може би е нуйно да си вавам зор и за какво,за какво го правя,какво искам да правя после и това не ми пречи да се забавлявам малко.И исках да кажа както Novak спомена,студентсвото в чужбина е доста по различно от това в България.Това че си отишъл в чужбината не означава, че знаеш защо си отишъл и дали изобщо ще стане нещо.Така че небъдете злонамерени към студентите в България.Не всички са пияници,к***и и там подобни работи...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Косето, въобще не съм злонамерена към студентите в бг, макар че определено нямам добри впечатления от масата.Кой е казал че като си в бг не учиш.Тва че имате някакви изкривени представи от скорошните събития и работи които се говорят по адрес на студентите напоследък не означава,че са верни.Наистина има много такива които изобщо нз за какво учат и после какво ще правят,има и такива които наистина го правят.Специално аз много добре знам какво уча,,колко може би е нуйно да си вавам зор и за какво,за какво го правя,какво искам да правя после и това не ми пречи да се забавлявам малко.И исках да кажа както Novak спомена,студентсвото в чужбина е доста по различно от това в България.Това че си отишъл в чужбината не означава, че знаеш защо си отишъл и дали изобщо ще стане нещо.Така че небъдете злонамерени към студентите в България.Не всички са пияници,к***и и там подобни работи...
А в чужбина им е доста по-трудно.Тук ако си от провинцията, събота -неделя и хайде при мама да те изпере и да напълни торбите.
А там максимума, който си позволяват студентите в Европа е един до три пъти годишно да се приберат и то в зависимост от финансите на родителите.Каквото и да решиш да правиш си сам.
И ние сме били млади и ние сме имали студентски живот, но тези ексцесии от последните години надхвърлиха рамките на нормалното и приемливото.
plovcity, аз съм зле с очите. И не мога да изкарам курсове за шофьор професионалист. Категория С. А имам фирма и камиони. И съм пуснал заповед на друг човек за управител. Щото задължително трябвало и управителя да има такъв сертификат! И за това си плащам! А категория В си имам.
GeorgiRR, Това си е поредния парадокс на нашите "творци" на закони .
Semion (12-03-2012)
Така както я виждам аз, богатите държави с една голяма решетъчна лъжица ще обира добрите специалисти чрез по-високо заплащане. Там те ще създават добавена стойност. Тук идват времена , в който една фирма и да има намерение да инвестира трудно ще намери специалисти.