Ха ха... ами събуждат те, защото си се наспалИ Пазарджик е чист.Обработват с някаква луга ли е, какво е не знам. Но улиците са чисти. Алеите и пешеходните зони също. Само едно ме дразни. Сметосъбиращите машини минават сутрин между 05.00 и 06.00 часа. И като се раздрънкат с кинтейнерите рано-рано. Винаги ме събуждат в най-сладкия сън.![]()
И като не мога да заспя нощем ...пак някой ли де ми е крив
Чисто е иначе и още как ...аз пък току що се присъединих в една група във фейсбук :
Пловдив е провинция , но само и единствено на Рим!
ха ха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така да се включа и аз в темата в Ямбол много неща се промениха откакто влезнахме в ЕС ,но за жалост не всичко към хубаво.Превзе ни един кмет който цяла зима стои на топло и си харчи паричките отделени за града.Какво стана 2008 година заваля сняг зимата града непочистен.Какво стана 2010 година - заваля малко снежец 20-30 сантиметра тогава той се усети и плати на фирмата за снегопочистване.Какво става с парите за града през 2011 ? - човека реши да ни прави парк (това се случва 1 месец преди изборите) нищо лошо ,но похарчи 4.9 Милиона за един паркинг пред тенис кортовете където си пие сутрешното кафе.Това ще го приемем някак ,но по какъв друг начин подкупи жителите на ямбол ? - направи някакви спирки за които бяха похарчени 11Милиона лева (тези пари бяха предвидени за 80 спирки ,а той направи само 37).В момента вали сняг и си трупа доста добре ,а един снегорин не е минал - с това вече сме свикнали.Хората се оплакват от него защото беше обещал и осветление по улиците и го питат защо не си спази обещанието ,а той просто казва ,че парите които бяха предвидени за осветление не са дадени от ЕС и от държавата и се гордее с това ,че направи паркинг където да спира в парка и спирки по които дъщеря му си чака рейса за училище! Аз лично съм доволна от ЕС ,но докато политиците не спрът да ни крадът държавата ни винаги ще бъде в криза.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
У нас по шопско, нищо ново под слънцето, булевардите, царските маршрути и околовръстното изчистени, а мръдна навътре в кварталите и става страшно.
При вас поне има някъде чистенодокато при нас и главните улици даже и околовръстното не е ,а там минават страшно много тирове.. Снощи имаше няколко закъсали
При нас има конкуренция. Няколко фирми, и в чии участък не е на ниво, догодина го няма. Щото и кмета е технократ. Бизнесмен. Мартин Димитров се опита да го сложи под свое крило, но отнесе средния пръст. Влязохме в Гинес, с най-дългата пейка в света. В парка "Острова", на река Марица. Всичко е възстановено, почистено, зооградина, заведения. А преди бе сметище! И да има тънки игрички, те не изплуват на повърхността! Това му е втори мандат, но предполагам че ще има и други мандати. Пожелавам му го.
Това в кой град е , че да идвам при вас. Това и на живо да го видя едвали ще го повярвам в България сме все пакПри нас има конкуренция. Няколко фирми, и в чии участък не е на ниво, догодина го няма. Щото и кмета е технократ. Бизнесмен. Мартин Димитров се опита да го сложи под свое крило, но отнесе средния пръст. Влязохме в Гинес, с най-дългата пейка в света. В парка "Острова", на река Марица. Всичко е възстановено, почистено, зооградина, заведения. А преди бе сметище! И да има тънки игрички, те не изплуват на повърхността! Това му е втори мандат, но предполагам че ще има и други мандати. Пожелавам му го.
Дано дойде някой по разумен и ни оправи държавата - Бойко според мен за момента само си дърпа кинтаци.
ClixoR, не съм казал че сме втасали и вързали. Имаме си трески за дялане. Но в сравнение с досегашните и околните, по бива! По-нагоре съм писал града!
Три полуголи и разярени украински демонстрантки бяха задържани, след като се опитаха да проникнат в конгресния център в Давос, където се провежда Световният икономически форум, съобщи Би Ти Ви. Целта на акцията на младите жени бе да привлекат вниманието на световните лидери към проблемите на бедните хора.
След като преодолели трудностите да влязат в строго охранявания курортен град, дамите стигнали до входа на конгресния център, съблекли се до кръста и се покатерили на оградата при температура около нулата.
Акцията им обаче приключила в полицейски участък за проверка на документите и със забрана за повече демонстрации.
Момичетата са от движението "Фемен", което стана популярно в Украйна с относително малките си "полуголи протести" срещу политическите репресии, проституцията и други теми. Организацията има и прояви извън страната.
В Давос имаше и протест на активисти от движението "Окупирай", което започна протестите на Уолстрийт. Малка група демонстранти се бяха настанили в изградени от лед и сняг къщи с призив за повече помощ за нуждаещите се.
http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/01...davos/?ref=rss
Аз съм от поколението на хипитата, на рока. След нас дойде поколението на белите якички, на юпитата. Интересно сегашните млади какво послание ще наложат. Приветствам тези протести. Моята счетоводителка е рокер. Т.е. приятеля и е рокер, и обикалят заедно по всички сборища! Това също е протест срещу статуквото на богатите!
2012 г. може да се окаже годината, в която звездата на Португалия отново ще изгрее на световната сцена. Как? Като унищожи еврото, пише Матю Лин в коментар за MarketWatch.
ето от ТУК