Не е така, техните пачалби се обезценяват точно толкова колкото са и щетите на кризата .
Не е важно аз да съм добре! ВАЖНО е Вуте да е ......![]()
Не е така, техните пачалби се обезценяват точно толкова колкото са и щетите на кризата .
Не е важно аз да съм добре! ВАЖНО е Вуте да е ......![]()
army dad
Германия втвърдява позицията си спрямо Гърция.Единствения компромис,който може да приеме е удължаване на срока за изпълнение на договорките.Обаче само максимум колкото време е загубено по извънредните избори.Ако Гърция не изпълни условията Германия е против отпускане на нов транш през септември и напускане на еврозоната.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Значи няма пари и не могат да напускат евро съюза ?
army dad
Еврозоната не евросъюза,
Германия е против защото вижда ,че гърците нищо не правят по споразумението и само шикалкавят от транш до транш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега съм почти сигурен ,че ще ги отрежат септември,еврото много ще пропадне спрямо долара и Гърция до пролетта е с драхми![]()
Нищо не се обезценява, напротив появяват се нови възможности, ако едно нещо е струвало ен пари, по време на криза може да се купи с пъти по-евтино.
Да де ! по-евтино ще го продадеш после ... да не говорим, че дори и по-трудно което ще доведе до по-малки обороти макар и с евтини цени ...
army dad
Щом си го купил вече тече процеса обезценяване ... има изключения , злато , произведения на велики автори ... но и те се обезценяват в условия на криза . Тоест дълговата криза и рецесията си "помагат" взаимно . Тодор Колев имаше едма такава песен :
army dad
Затаво е много важен момента на покупката, пак казвам кризите са с цикличен характер, възможно е актива да се обезцени малко, но ако и избрал точния момент това няма да продължи дълго.Щом си го купил вече тече процеса обезценяване ... има изключения , злато , произведения на велики автори ... но и те се обезценяват в условия на криза . Тоест дълговата криза и рецесията си "помагат" взаимно . Тодор Колев имаше едма такава песен :