Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега имаме над един милион на вън работещи,и мисля в много по-добри дестинации от Коми и Либия.Но лошото е ,че не можем да си подредим къщичката тук!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От тези над един милион, колко очакваш да се върнат. Щото и аз имам приятели дето вече пуснаха корени в чужбина. Хранеха надежди че при нас нещата ще се оправят и те да се приберат. Но децата им вече завършиха там. Тук старите си отидоха. И те са обявили всички имоти за продан.
Знам и аз имам такива приятели.Но голямата имиграция не беше резултат единствено от икономическата ситуация.Много хора заминаха ей така просто да излезат и да видят.Може би повече от любопитство.Само че за разлика от времето на соца 99% не тръгнаха към Коми ,Тунис и Либия.От тези над един милион, колко очакваш да се върнат. Щото и аз имам приятели дето вече пуснаха корени в чужбина. Хранеха надежди че при нас нещата ще се оправят и те да се приберат. Но децата им вече завършиха там. Тук старите си отидоха. И те са обявили всички имоти за продан.
Те сега много от тях седят и там без работа,
с надеждата икономическата криза да отмине,
защото знаят ,че в България е още по трудно.
Първият полъх на оживление на световната икономика ще се почувства най-напред в страните с развити икономики.А тук може би ще започне да се усеща чак след 1.5-2години.![]()
Само дето тоз първия полъх няма да е преди 2015-2018 година![]()
Този полъх на оживление е зависим от научните открития ... за сега хигс бозона
Тоест съществува заблуда, че като се оправи икономиката на една страна и хоп заплатите стигат до небето, да ама НЕ ! - само качествена продукция, новаторство, модернизъм, апогей в строителството ... да не говорим за технологии и култура, която изконно е най-силна в едно вярващо а не религиозно общество, тоест атеизъм и култура е горе дола като трябва да изгоря картините на Леонардо за да блесна или казано още по простичко - как звучи фразата "фашистите на сапун" ... Така, че стабилизирането на икономийката е главно за да се хванат крадците а те явно още са живи и достатъчно силни ... Тук си проличава и курвенския нрав на запада тоест приятели са ти докато не им се вържеш за щастие не всички са такива !!! Истинта е, че революцията в България се провали с гръм и трясък не че царя е способен да промени нещо и той за да направи трябва да изтрепе бая народ ... има живи потомци на Иван Александър ... така, че този вариянт отпада. Френския състезател /президента/ - той е като апарат за подърване на жизнените функции, нищо повече. Като изключим манипулациите и разстягането на локума а и това, че е върховен главнокомандващ ... мен лично лекичко ме хваща страх какво ще се случи ако ни напънат малоко по-сериозно, автомати за презервативи на всеки ъгъл ...
Остава армията но тя отдавна е напълнена със съветски шпиони и то не е нужно даже да се напрягаш за да се сетиш к'ъв и извода. Европа която на себе си не може да помогне обаче ние растем с някакви костенурски темпове ... значи сме толкова зле ,че чак милост имат да не ни го кажат директно в очите ! И за капак учат хората да псуват държавата и да мразят всичко родно защото били обещали на Маскве, че стрикно и усърдно ще следват пътя начертан от Маркс и Енгелс, защото техните теории включват пълното унищожение на държавата... не била съвместина с модерния москвич ! И естествено родните патриоти и родолюбци са предмет на нещо ,което трябва да се почита в ебаси гадната държава за която са умряли геройски , за тая мръсна, шибана, скапана според Карбонски държава. И пиниза е да ти пуснат някои тъп които да трупа негативи като палене на етническо напрежение и тем подобни дивотии... сега мисля, че шпионина Сидеров е излишен за коментар !
Последна редакция от Caesar : 24-07-2012 на 14:36
army dad
Отливът на банкови средства от Източна Европа се ускорява
http://profit.bg/news/Otlivut-na-ban...nid-93407.html
Интересно!До сега почти нищо не се споменаваше за изтегляне на средства от банките майки.![]()