Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аве махни. съгласен съм, за това че гладя е голям стимул, но като се има в предвид това, че и не се опитват и да направят нещо ами само крадат, рушат и помощи как да ги оправдая.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Казват, че повече от половината от населението на Испания били цигани.
Е, испанското правителство как им е стъпило на шията?
те работят, плащат данъци, живеят в нормални спретнати квартали...
А тук не могат да се справят с тях.
И никое правителство досега не е направило нищо да реши проблема с циганите.
Дори не се и опитват да се поучат от испанския опит.
Та мисълта ми е: има една поговорка:
Рибата се вмирисва от главата...
Последна редакция от ivaceda : 21-01-2014 на 09:46
"Брюксел се отказа от нови споразумения за "Южен поток"
Европейската комисия се е отказала да иска преразглеждане на междуправителствените споразумения между Русия и членките на ЕС, през които ще преминава газопроводът "Южен поток". Това пише руският вестник "Ведомости", позовавайки се на информация от източници, близки на руското Министерство на енергетиката и еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер. Преди малко повече от месец Брюксел поиска от България, Унгария, Словения, Австрия, Италия и Гърция да започнат нови преговори с Москва и да подпишат нови споразумения, така че "Южен поток" да отговаря и работи изцяло според изискванията на Третия либерализационен пакет, който не съществуваше, когато документите бяха подписани. Малко по-късно засегнатите членки на ЕС се обединиха около идеята на българския министър на икономиката Драгомир Стойнев Брюксел да преговаря с Москва от името на всички страни. Малко по-късно Европейската комисия получи мандат за тези преговори. Миналия петък Йотингер се срещна в Москва с енергийния министър Александр Новак. Двамата са обсъдили темата и са се разбрали да бъде създадена работна група, която да обсъжда юридическите и техническите въпроси около газопровода. По време на разговорите между двамата обаче не е ставало дума за преразглеждане на междуправителствените споразумения, нито че работната група ще се занимва с тях, казва пред "Ведомости" руският зам.-министър на енергетиката Анатолий Яновский.
Нищо не разбрах. Остава ли в сила подписания договор? Иди ги разбери и пея европейци!!"Брюксел се отказа от нови споразумения за "Южен поток"
Това не ми се вярва многоКазват, че повече оъ половината от населението на Испания били цигани.има доста мургави, но пък да са цигани половината
Но колкото и да са щом властите са ги вкарали в пътя е добре , макар че има различни цигански племена и общности и нашите ги дават представители на най-мръсното племе от всички цигани
----------
Не е така , няма нищо по силно от страхаКолко разстреляни има докато крадат ? Ами как да спрат кражбите...Защото в Арабския свят и Китай за такова нещо ще те разстрелят , и като направиш 2-3 екзекуции и проблема приключва
----------
Не е така , няма нищо по силно от страхаКолко разстреляни има докато крадат ? Ами как да спрат кражбите...Защото в Арабския свят и Китай за такова нещо ще те разстрелят , и като направиш 2-3 екзекуции и проблема приключва
И аз така мисля. Там има много мароканци и всякакви арабески.Това не ми се вярва много има доста мургави, но пък да са цигани половината
Но колкото и да са щом властите са ги вкарали в пътя е добре , макар че има различни цигански племена и общности и нашите ги дават представители на най-мръсното племе от всички цигани
.................................................. .........................................![]()
Е, това с повече от половината - май съм се поизхвърлила, не знам кой ми е набил в главата подобно инфо.
Но че са много - много са.
И все пак те са различни от нашите и правителството ни наистина би трябвало
да потърси испанския опит за решаване на проблема с тях.
Ето ви тук една интересна статия за циганите в Испания,
за техния живот, нрав и манталитет.
http://e-vestnik.bg/10018
Дали ще има нахранени циганета, или маанета е друг въпрос.Мангалите не се грижат чак толкова за чааветата.
![]()