"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Je suis, пък и почти от създаването на форума квакам в ту гьолче
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ако нещо не ви достигат точки за пенсия , да съберем да ви дадем :P ШегаДобра вечер
![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
звездоброец (05-08-2015), Eli2356 (05-08-2015)
А давай, аз съм на максимата да взимам, че да не се оттучат хората да дават
кът са замисля га почвах колко прост и лесен ми изглеждаше Форексо.. ма, ако знаех, кво добиче е , хич нямаше и да се захващам.. ма нямаше тогаз кой да ми каже.. тогава все "печеливши" трейдъри бяха у форума.. дет сега 90% ги няма..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
звездоброец, на какво се дължи таз носталгия по миналото
ми днеска изкарах 15$ от един турнир.. и се замислих колко време, нерви и усилия ми коства да изкарам 15$.. на моите познати вече надниците им на ден не падат под 30-40 лева миниум.. а повечето от тях по цял ден си клатят краката.. та се питам - струваше ли си.. те така..
Поздравления за турнирчето, нареждаш се и ти на алеята на славата на форумците спечелили турнири
А можеш ли да ги теглиш тези пари илими днеска изкарах 15$ от един турнир.. и се замислих колко време, нерви и усилия ми коства да изкарам 15$.. на моите познати вече надниците им на ден не падат под 30-40 лева миниум.. а повечето от тях по цял ден си клатят краката.. та се питам - струваше ли си.. те така..
има някаква уловка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.