я.. нов колега във форума.. не, че са ми писнали старите де.. ся някой да не вземе да се обиди..![]()
я.. нов колега във форума.. не, че са ми писнали старите де.. ся някой да не вземе да се обиди..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Така де, нищо лично, знаем си номерата малко разнообразие да се вкара
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
дано не се окаже само някой стар с нови дрехи.. че то напоследък новите, се добре забравени стари..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мож да е някой, който не знае, че ако си фалира акаунта започва на чисто и да е минал по сложната процедура.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
дано да е някой печеливш тредър и да дава само Правилни сигнали........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
driverf1 (05-08-2015)
еее.. аман от връзкари.. викам си, ще се занимавам с он-лайн бизнес щот там няма връзкари.. нъцки..аз даже имам чувството, че на мен лично не 30 цента, ми 0,03 ми привеждат на пост..
![]()
Нидей така, на нас клас прослужено време вече трябва да ни дават
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
звездоброец (05-08-2015)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb