Моля споделете кой какъв таблет ( марка,модел) ползва и дали е доволен
чудя се, двоумя се
размер,памет, и още
Моля споделете кой какъв таблет ( марка,модел) ползва и дали е доволен
чудя се, двоумя се
размер,памет, и още
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм в процес на закупуване,тоест двуомя се и накрая реших да изчакам до септември,когато ще излязат Гоогле нексъс за Бг...в момента е най добрия с най новия процесор и андроид....само дето аз искам 10 " а той е 7"....С най новия андроид е и тегра 3 процесор....бих ти препоръчал да изчакаш 1-2 месеца докато по навлязат...иначе ти бях казал преди избора е между андроид и епъл...аз лично искам андроид ,а и е малко по евтин![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
имам и нетбук 10.1 за в движение,но вече нещо не ми е удобен , доста странно ме гледат като го разтворя
мисля да си взема един таблет за моментите когато съм в движение,като че ли са по-удобни за сърфиране и в нета и за трейд
пък и по-малко ще ми тежи и в дамската чанта,и в самолета
незнам защо трябва да те притеснява това, че те гледат странноимам и нетбук 10.1 за в движение,но вече нещо не ми е удобен , доста странно ме гледат като го разтворя
мисля да си взема един таблет за моментите когато съм в движение,като че ли са по-удобни за сърфиране и в нета и за трейд
пък и по-малко ще ми тежи и в дамската чанта,и в самолета, а и да е така какво ти пука...
а за по удобрен за сърфиране и аз мисля, че ще е таблета, но за търговия мисля, че нетбукавъпреки, че с тоя 10.1'' нз какво ше видиш, ама от към функционалност мисля, че ще да е по добър....
за таблет и аз бих те насочил към андройд лично впечатление, а за марка определно нексус въпреки, че някъде бях чел, че няма да има 3г модул(за което не мога да гарантирам на 100%)ако няма както бях чел това за мен лично е огромен проблем и няма да ми върши никаква работа...за мен таблета трябва да има достъп до интернет навсякъде, иначе си губи смисъла...
за марка бих те насочил към Нексус на гоогле....според мен има доста причини да ги направиш...
ако не се лъжа ще дойде със стоков 4.1 jb, с процесор tegra 3, според мен 7'' инча е доста компактен и е доста по-добре от 10,1'' и за мен една от най-основателните причини да имам продукт на гоогле е, че със сигурност ще му писнат още поне 1-2 ъпдейта за нови версий на андройда...аз съм със смартфон нексус с който е произведен 2010г и получи стоков ъпдейт до 4.1 и то един от първите....най-добре отиди в някой магазин за техника, където има доста модели и разгледай на место, се някой ще ти грабне вниманието...а това което мога да допълня за нексус таблета, е че таблета е бюджетен и ще се предлага на цена от която гоогле няма да печелят, а ще са на загуба....правят го защото се надяват да преборят kindlefire на amazon който по същият начин се предлага на такава цена от която компанията губи...
това е някакво инфо прочетено преди около месец и от тогава не съм чел някакви новости, напълно е възможно да има промени по инфото около таблета
успех![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Трябва да отбележа,че мобилния метатрейдър на инстата работи перфектно................................ . :д
Ами аз намерих Мета4 за андроид и си влязох със сметката на инстата.....намерих си и за Бенча специално за тях...ама не си знам паролата на реала :д Сменял съм я навремето....:д
ами не съм отварял...ама честно казано графиките са си много добри.....и са в реално време...........