На моя дори не знам, колко точно е дисплея(сега ще погледна). В момента, в който горазучих, как да управлявам сделките си, всичко си дойде на мястото, +/- 1-2 инча не ми правят впечатление.
----------
Нямам идея, не ми е останало време, за да го разуча подробно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
доколкото знам неможе ,обаче за андроид има приложения...иначе ако можеше директно си взимам айфона,отговаря на всичките ми изисквания...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://itunes.apple.com/gb/app/docum...317117961?mt=8
http://itunes.apple.com/us/app/quick...310723177?mt=8
ако не се лъжа с тези две приложения може пре спокойно да ползваш тези неща
попринцип ползвам 1-вото за андроида и да ти кажа доста е доброестествено няма тази функционалност като на компютъра
но е доволно, аз си пращам месечният график на майла и си го преглеждам на гсм-а в екселски вариант и е доста добро
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ако някой го потвърди,ще си го взема,ама искам да е 100% сигурно че може...
ем аз ти препоръчвам да идеш там където продават айфон, ама някои от специализиранити магазини не магазини за различна техника...
като този например http://www.istyle.bg/ не съм се ровил в сайта ама не може да няма координати на техни магазини, та за въпросният магазин ходих онзи ден да питам за мак ос и по-специално за macbook pro/air и да ти кажа останах очарован консултантката колко беше запозната, та съм сигурен, че ще ти обърнат внимание се пак апарата не е никак малко пари, даже за мене е доста![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Проблемът на айфона е че е ужасно скъп ако купуваш само телефон...1300 лв,а най новия HTC X или самсунг с3 са си добри колкото него,да не кажа по добри и струват 200-300 по малко...
----------
сега си намерих айфона за 900 лв и HTC ONE X който в момента май е най добрия за 900 лв,С3 на самсунга е 1000,ама избора е между 1-вите 2...Май това са най добрите на пазара в момента...
Ето едно сайтче за пазар .http://www.alibaba.com/?src=google&a...7&plac=&netw=g
тука има всичко друго но не и телефони :д чак е срамота да има всякакви компютри и глупости и да няма гсм...
Няма ли, не обърнах внимание, иначе съм си купувала разни дреболии от техниката, доволна съм.
Как ще няма http://www.alibaba.com/Mobile-Phones_pid5090301
Всякаква техника има в тизи сайт.Навремето съм вземал електроники оттам