да не драскам по другите теми, ама искам да попитам някой от вас има ли мобилен интернет от виваком и ако да какви са му впечатленията ?!
че гледам една не лоша оферта за таблет и се чудя дали да не се възползвам....
благодаря предварително!
да не драскам по другите теми, ама искам да попитам някой от вас има ли мобилен интернет от виваком и ако да какви са му впечатленията ?!
че гледам една не лоша оферта за таблет и се чудя дали да не се възползвам....
благодаря предварително!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Тук добавям към въпроса на колегата - изобщо, който използва мобилен нет моля да сподели впечатления - фирма, условия и т.н, а ти Драга, ако е на фирма може да покажеш за какво става дума![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ползвам на глобул на смартфона, не е зле
ама като цяло за дома бих го ползвал само ако ми спре нета като онзи ден за да мога да изкарам час-два с флашката....
иначе за основен интернет за дома, според мене нема да става![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
И аз ползвам нет на телефона от Глобул, но не може да се ползва читаво. Често пъти все едно се връщам в ерата на модема....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на вивател е добре нетчето
на телефона имам такова от две години някъде - не ми се е случвало да прекъсва изобщо![]()
Кажете от кое мобилно устройство сте най-доволни. Мисля да си взема някакъв лаптоп, нещо с виндоус....Имам смартфон с андроид, но за търговия е много дървено. Дайте съвет![]()
Ами ти си си го казал вече - лаптоп с виндоус![]()
nnikos, за кви пари говориме...
ако искаш нещо добро, зимай настолна машина
тия мобилните не стават за търгуване...
само може да сбъркаш...или сядаш и само тва правиш или не се занимаваш...
така предотвратяваш стопове...
андройда
може само да следиш кво се случва....
ама анализи и трейдване....
за мен лично не става
----------
nnikos, аз на моя андройд чета форума и гледам кво става на графиката...
ама нищо друго...
както каза си андройд мога ти препоръчам е така да си имаш икономически календар на форекс фоктори...
също ако имаш карта на инста дебитна...
на пайонер приложението е много яко!
драгата, ами мислех си когато не съм вкъщи, но все пак имам възможност да търгувам, да си взема някакъв лаптоп. Иначе настолния и монитора са добри за трейдинг, но с лаптопи почти не съм работил. Като цяло се протеснявам, че тая мобилност може да доведе до грешки, както казваш и ти....
Като капитал за такива неща съм готов да отделя и повечко кинти, но основно бих го взел за търговия защото за друго не ми трябва.
Ще го пробвам приложението на пайонер, мерси![]()