А защо все за айфон излАзЯт първо приложенията от метакуотс ? Ще ги съда за мобилна дискриминация ..![]()
![]()
![]()
А защо все за айфон излАзЯт първо приложенията от метакуотс ? Ще ги съда за мобилна дискриминация ..![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то и аз съм фен на скарата и бирата ,ама и на салатката обръщам внимание
Иначе аз спецялно за форекса си смених стария телефон със Самсунг Галакси Ноут 2 ...те такова чудовище нема..телефон с 5,5 инчов дисплей ,ама върши страхотна работа ,ако си навън и искаш да провериш развитието на пазарЯ.
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Телефона трябва да има голям дисплейЕ то и аз съм фен на скарата и бирата ,ама и на салатката обръщам внимание
Иначе аз спецялно за форекса си смених стария телефон със Самсунг Галакси Ноут 2 ...те такова чудовище нема..телефон с 5,5 инчов дисплей ,ама върши страхотна работа ,ако си навън и искаш да провериш развитието на пазарЯ.
Хубав телефон си си взел
Но пък да гледаш графики през телефон.....тегава работа си е, но пък става за сърфиране определено![]()
Oleg, а бе върши много добра работа. Често ми се налага да управлявам сделките си от него, ако съм оставил отворени. Понякога, но рядко влизам и в позиция. А бе добре си е с него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре е, но е тегаво. Друго си е големият HD екран или по-голям.
И да те питам. Ако търгуваш с по 2-3-5 лота или повече, ще ги щракаш ли докато си навън ?
Аз точно заради дисплея избрах този телефон. И да вметна ,че доста лесно се оправям с графиките ,защото аз използвам Team Viewer програмата вместо метатрейдър за телефона. С Team Viewer управлявам компа от където и да съм ,обаче смуче много интернет и трябва да имаш доста мегабайти към пакета или неограничен интернет . И така си имам всичко ,което ми трябва ...
Ако съм я отворил от вкъщи ,да . Но в никакъв случай няма да отвора такава позиция навън.
Живота ,за мен, е една игра с безброй правила и възможности .Кой как ще спазва правилата и ще избира възможностите си е личен избор
Нека най-добрия играч победи !![]()
Ам че как и питаш. Действам направо с 15-20 лота и повече, ама на демо![]()
![]()
п.п. Oleg, и сам знаеш отговораНяма начин това да се случи
А и не работя с такива размери, рядко с 1-2, а за 5 и повече да не говорим
![]()
А някой може ли да ми каже как се слагат отложени ордери на Мт4 за iOS , ако има някакво значение . Бенчмарк обновиха версията си за iOS и изглежда много добре, но нещо не мога да сложа отложен ордер.
Statev, веднага се включвам:
1. Задържаш върху графиката, както си отваряш нормална позиция.
2. В отвореното прозорче по подразбиране е отбелязано"Instant Execution". Погледни под него, там са ти посочени: Buy Limit, Sell Limit, Buy Stop и Sell Stop.
Предполагам, че натам ще се ориентираш и сам, но ако ти трябва още помощ, се обади
p.p. Изтегли си МТ4 направо от сайта на Metaquotes. После си намираш сървъра на брокера, който ползваш, има ги почти всичките. Така с една платформа можеш да търгуваш с всичките си сметки, дори и да са при различни брокери, както правя аз.
Последна редакция от aboleon : 16-07-2013 на 13:50
Statev (16-07-2013)