Препоръчайте полезни приложения за андроид. В момента ползвам МТ4 подържа доста сървъри за търговия.
Подходящ widget за екрана който да следи курса, news reader и т.н.
Препоръчайте полезни приложения за андроид. В момента ползвам МТ4 подържа доста сървъри за търговия.
Подходящ widget за екрана който да следи курса, news reader и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На дукас приложението ползвам аз да гледам котировките,но трябва да си го пускаш не е постоянно иначе мобилните Мт4
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъй като си смених телефона вчера, сега търся приложение за Уиндоус 8 . Моля кажете ми име на приложението, което да търся в маркета?
от ся искам ти кажа, че мега гадна операционна система за смартфон
много орязани нема никви приложения....
сори ама не мога да ти помогна
за андройд има много повече....
аз ползвам
МетаТрадер4 и 5
и календар на
Форекс Фактори
ако искаш пробвай....
успех !
п.с. една приятелка на жената си зе лумия с некъв уиндолс и е ужасно разочарована....
в сравнение с андройд е меко казана орязана...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Тъй като си смених телефона вчера, сега търся приложение за Уиндоус 8 . Моля кажете ми име на приложението, което да търся в маркета?
предполагам че търсиш приложение за форекс, напиши в търсачката на маркета - форекс и виж как во ще ти излезе
http://www.windowsphone.com/bg-bg/st...D1%81/business
така, ако си свалил това приложение което е на MetaQuotes мисля, че беше тва...та от нутона "меню" като влезеш в приложението има ред symbol и от там си избираш валутните двойки
надявам се, че за това ме питаш....![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Дааа за андроида съм си го изтеглила и го ползвам от начало и ми е много удобно!
Но уиндос не бях и за момент си помислих, че може би ще са напреднали и те в приложенията, но,,,, не би!
Иначе благодаря ви за отговорите!
ундолса още е новичък като мобилна платформа и той ще напредне![]()
Ще си ползвам андроида тогава!
Така е пълнощастие няма!