всичко може, ти не знаешнякой с мобилната версия на МТ4 и на инстата....изобщо може ли да се прави нещо освен да се наблюдава и да се слагат нови поръчки....защото сега разцъквам на мобилна платформа...нито мога да затворя позиция нито да променя стопа...само мога да ги гледам или да отварям нови..... :д :д
ако си с андроид , задържаш пръстчето върху ордера по-дълго и ше видиш ко стаа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега ще пробвам.................................... .......................
стана номера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе най-добре си лап топчето. И една флашка към някой оператор. Мяташ го в колата, и тръгваш да си вършиш работа из цяла БГ.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Някой използвал ли е МТ4 на HTC HD7? Опитвам се да разбера как да го инсталирам. С Windows 7 mobile съм.
Decathlon, ако не се лъжа за смартфоните с прозореца няма приложения за мт4/5 или поне аз не съм виждал...виж там в маркета ли незнам какво беше, ако там няма обърни се към брокера ти....
успех...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Решението е простичко, но иска някоя стотинка инвестиция. Наемате VPS, на който инсталирате необходимия софтуер за търговия и чрез мобилно устройство следите какво се случва. Не е проблем да се настрои да праща смс, при достигане на определени нива. От там насетне се иска само телефон/таблет/лаптоп и интернет, за да си влезете в сървъра. Определено е в пъти по- добре от разни ненадеждни или бъгави мобилни версии, но пък като цяло не е особено профитно да се търгува "в движение", освен ако не сте средно и дългосрочен търговец - 4 часа/дневна и нагоре.
Направо си е опасно за сметката,Решението е простичко, но иска някоя стотинка инвестиция. Наемате VPS, на който инсталирате необходимия софтуер за търговия и чрез мобилно устройство следите какво се случва. Не е проблем да се настрои да праща смс, при достигане на определени нива. От там насетне се иска само телефон/таблет/лаптоп и интернет, за да си влезете в сървъра. Определено е в пъти по- добре от разни ненадеждни или бъгави мобилни версии, но пък като цяло не е особено профитно да се търгува "в движение", освен ако не сте средно и дългосрочен търговец - 4 часа/дневна и нагоре.
999999999999999999999999999999999999