Не си ме разбрала правилно,не се фукам а се опитвам за пореден път да ви амбицирам и повода е твоя и на Фафа коментарите.
Кво взимате по само 20 пъпки да речем и бегате,от тоя пазар трябва с голяма лопата да се копаят пари,там са,взимайте ги.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре де, добре покажи със снимка как се прави .........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ми ДАЙ ЕДННО Ф О Т О ДЕ ... иначе си оставаш същата балалайка и шут , която разсмива форума
Нека съм шут,познай кой се сме обаче последен и кой на кого се смее всъщност.
Такива позиции за такъв резултат няма да видите от мен,прекалено много показват,потрудете се и си ги вижте когато ако заслужите на вашите платформи.
Успех![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Показват те, едни многоооооо нули -000000000000000000000000000000
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Абе при вас Форума ибаа ли се ...
Или само при мен от Андроида
А Звезди, щом е дошъл пак да пише .... Добре дошъл))
Последна редакция от Звездолин : 05-08-2015 на 20:37