за внучката даже съм дядо . . събирай джакпод/ бонус не ни пречиш . пък и трябва да се смеем на нещо![]()
Тук надниквам случайно. Но ми прави впечатление,верността на едно медицинско заключение. Психичните отклонения, се обострят по жегите.Някой отново се прави на "супер Дънки".
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък се сещам за една съфорумка астроложка дето също я гони параноята, като стане въпрос за снимки , репликите им едно към едно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Skp (05-08-2015)
параноя е много грубо . със сигурност имаме класически случай - избиване на комплекси . трябва да се замисли за освидетелстване . в социална държава сме , а хора с вродени или придобити отклонения се възползват и им се полагат привилегии![]()
Каквото и да си говорим Тиквите си остават Тикви и това е!
Бегайте ся да правите още гъдел на пазара смешници.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прав си - да бъдем европейци и да покажем толерантност към хората в неравностойно положение
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз пък точно щях да питам, след като сделката вече е приключила може ли да се покаже на графиката...но май няма такава опция, освен в хисторито на акаунта..
Отворено на цена... затворено на... и часа. ???
Той Магарето си е отворко и много ги вдява....да не се мерим с него....дойде да ни покаже само как се прави.![]()