Ами напълни багажника с домати и краставици и вземи и малко Айсберг, че тук не вирее....
Ами напълни багажника с домати и краставици и вземи и малко Айсберг, че тук не вирее....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Верно ли ви плащат бонуси да си споделяте кой колко голяма краставица е ял на закуска (или му се иска да изяде) и кога е пил кафе?
Утре чакам малък гап нагоре (20-30) и после слизане надолу. Имам няколко къси... и няколко дълги.
значи си си вързал гащите . верно е ........... ти от кои се . тиа които ядът крастаВици на закуска или ...... снимки в цял ръст са препоръчителни. не забравяй че е лятои кратко SV
Във Фейса няма бонус и затова тук се споделя кой каквоя ял, пил и т.н.
И каква е целта на това "упражнение"???Първоначално написано от gbm
Имам няколко къси... и няколко дълги.![]()
L1914 (02-08-2015)
Аз пък съм чувала, че усредняване............................ ...........
----------
завиждаш ли .................................................. ..................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark