Добро утро!
Ставайте, ще се броим...
А Батко къде е ? Отдавна го нямаИзчезна и той...много оредяват редиците...на пръсти започнахте да се броите тия с които мога да си говоря, значиииии
![]()
Добро утро!
Ставайте, ще се броим...
А Батко къде е ? Отдавна го нямаИзчезна и той...много оредяват редиците...на пръсти започнахте да се броите тия с които мога да си говоря, значиииии
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро ви утро!
Язе отдавна съм станал и бачкам по задачки от снощи
Fafa, ти па само с батковци ли можеш да комуникираш...то бива, бива ама...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След кафето иде ред на мъдри мисли-----------------------
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Пека си тука една рибка аз, че време стана вече..кафето мина и замина покрай работата сабалям![]()
И аз пийвам втората, ама нета нещо ми е много скапан ту го има ту го няма
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ще ти пратя една гугутка , а донесе малко нет . 3 минути . с оптичния кабел
----------
слагай рибката . носА виното............... аре на парти при т-то
----------
слагай рибката . носА виното............... аре на парти при т-то
![]()
Айде идвайте..готово е всичко и чакам
..................................